iPhone ile oyun oynamak isteyenlere...

iPhone denildiği zaman aklınıza ilk olarak oyun geliyorsa, bu cihaz tam da sizin için!

iPhone'a farklı bir çözüm!

Mobil cihazlar ve oyunlar arasındaki danışıklı dövüşün uç noktalarda seyrettiği günümüz teknoloji pazarında, gün geçmiyor ki telefon ya da tabletlerimiz için oyunlarla alakalı yazılımsal veya donanımsal bir yenilik gelmesin...

Bu sefer devreye Razer girdi ve iPhone kullanıcılarının ilgisini çekecek farklı bir oyun kumandası ile çıkageldi. Evleaks tarafından teknoloji dünyasına sızan habere göre, Razer Kazuyo adında yeni bir oyun kontrol kılıfı bizlere merhaba demek üzere. Takıldığı zaman iPhone'u bambaşka bir oyun makinesine çeviren bu özel kılıf, daha önceleri Logitech ve Moga gibi markaların ürettiklerine bir hayli benziyor. Sol tarafında ok yani yön tuşları barındıran kılıfın sağ tarafında da dört adet tuş bulunmakta. Yapılan tasarım sonucundaysa dileyenlerin iPhone'larını bir miktar da olsa kılıftan bağımsız olarak dikleştirmeleri mümkün kılınmış.

Razer bugüne kadar ürettiği tablet, dizüstü, fare, klavye ve benzeri aksesuarlarla kendisini kanıtlamış bir firma. Daha önceleri başta Xbox 360 olmak üzere birçok farklı sistem için oyun kontrol serileri üretmiş olan Razer'ın, iPhone için özel olarak ürettiği bu kontrol kılıfı da şimdilik tatmin edici gözüküyor. Diğer taraftan, Evleaks cihazın hiçbir özel detayını ya da fiyatını beyan etmedi. Ürün her ne kadar güzel gözüküyor ve arkasındaki isim kuvvetli duruyor olsa da Logitech'in PowerShell Controller ve Moga'nın Ace Power'ı ile yarışmak zorunda. Her iki ürünün de 100 dolar etiket fiyatına sahip olduğunu gözden kaçırmamak lazım.

Okuyucu Yorumları