iPhone kulaklık girişini kaldırmayabilir!

Kulaklık girişi bilmeceye dönüşmeye başlayın iPhone 7 için son sızıntı, bakın ne söylüyor...

iPhone 7 bilmecesi!

iPhone 7'nin 3,5mm'lik kulaklık girişinden yoksun gelebileceği bir süredir konuşuluyor. Bu durumda kulaklık girişi yerine Lightning portunu veya Bluetooth'u kullanacağımız söyleniyor. Ancak yeni bir sızıntıya göre iPhone 7'nin kulaklık girişinin kaldırılması gibi bir durum söz konusu değil.

Çin'in Ganzhou şehrinde bulunan bir telefon tamir dükkanı olan Rock Fix, iPhone 7'ye ait olduğunu iddia ettiği fotoğraflar paylaştı. Bu fotoğraflardan birinde 4,7 inç'lik modelin Lightning devresi görünüyor. Daha önce duyduklarımızın aksine bileşenin yanında bir kulaklık girişi bulunuyor. Dükkanın paylaştığı diğer fotoğraflar arasında yeni iPhone'un çift SIM kart çekmecesiyle geldiği görünüyor. Bu görüntü gerçekse Apple tarihinde ilk kez bir iPhone'un çift SIM kart olanağı sunduğunu görmüş olacağız.

Rock Fix'in gösterdiği diğer parçalar arasında iki farklı boyutta ekran panelleri, 256GB'a kadar SanDisk bellek yongaları ve büyük modele ait çift lensli kamera var. Bununla birlikte son dönemdeki sızıntılar, oldukça çelişkili. Örneğin sadece birkaç gün önceki bir iddiaya göre Apple, çift kamera teknolojisi henüz hazır olmadığından ondan vazgeçmişti. Daha sonra gelen bir bilgi ise bu dedikodunun doğru olmadığını söylemiş, üreticilerin çift kamerayı hazırlamak üzere çalıştıklarını ileri sürmüştü. Neler olacağını görmek için her zaman olduğu gibi biraz beklememiz gerekecek.

Okuyucu Yorumları