iPhone'la süt ya da bira içmek mümkün!

iPhone ile süt ya da bira içmek... İmkansız gibi görünse de, bu iki uygulama ile her şey mümkün.

iPhone'u bardak yaptılar!

Daha önce iPhone'u antika bir çevirmeli telefona dönüştüren ilginç bir uygulamadan bahsetmiştik. Bu haberimiz de yine iPhone 3G için geliştirilen bir, daha doğrusu iki uygulama ile ilgili. Hottrix isimli bir grup tarafından geliştirilen iBeer ve iMilk adlı uygulamalar, teknoloji harikası iPhone'u bira ya da süt bardağı haline getiriyor.

Örneğin iBeer uygulamasını 2,99 Dolar karşılığında iTunes'tan satın alıp iPhone kurduğunuzda, akranda uygulamaya ait bir simge beliriyor. Bu simgeye dokunduğunuz anda ekranınıza köpüklü. bira dolmaya başlıyor. Artık telefonunuzu sallayarak köpükleri artırabilir, hatta telefonu bardak gibi ağzınıza götürerek "sanal bira"nızı yudumlayarak bitirebilirsiniz. iBeer hakkında eğlenceli bir videoya buradan, iMilk ile ilgili videoya ise buradan ulaşabilirsiniz.

CHIP Online yorumu:
iBeer, iTunes'ta en çok satılan ilk 10 uygulama arasında yer alıyor. Ancak yapılan yorumlar, uygulamanın yavaş çalıştığı ya da pek gerçekçi olmadığı yönünde. Doğrusunu söylemek gerekirse, iPhone 3G için geliştirilen uygulamalar arasında hiçbir işe yaramayan çok sayıda örnek bulmak mümkün. Ama bir uygulamanın işe yaramaması, onun eğlenceli olmadığı anlamına da gelmiyor. Bizce hem iBeer, hem de iMilk son derece eğlenceli uygulamalar ve eleştirilmeleri için de bir neden yok...

Okuyucu Yorumları