iPhone'lar nasıl oluyor da bozuluyor?

iPhone ve benzeri ceplerin en sık bozulma nedenlerini öğrenince hem şaşıracak, hem çok güleceksiniz!

iPhone'lar nasıl bozuluyor?

Cep telefonlarını ve özellikle de iPhone gibi pahalı akıllı cep telefonlarını sigortalayan şirketler, çok ilginç verilere erişiyor.

Kullanıcıların her yere beraberlerinde götürdükleri telefonları pek çok talihsiz olayla karşı karşıya kalabiliyor. Bunların arasında sıvı hasarı, kırık ekranlar ve hırsızlık önemli bir yer tutuyor.

Bütün bu hasarların nasıl gerçekleştiğinin detayları ise oldukça ilginç. Örneğin sıvı hasarı söz konusu olduğunda en yaygın tehlikenin, telefonun üzerine sıvı dökülmesi olduğu sanılır. Ancak bu kanı yanlış; en sık sıvı hasarı kullanıcılar telefonlarını tuvalete düşürdüğünde gerçekleşiyor. Özellikle kadınlar, bu konuda erkeklere nazaran daha başarılı.

Cebinde unutup, telefonu çamaşır makinesinde bozan dalgınlar da oldukça fazla...

Asansörler ve kediler telefonlara düşman!

Asansörler ve kediler telefonlara düşman!
Şirin dostlarımız elektronik cihazlarla iyi anlaşamıyorlar

iPhone'lar partilerde de zarar görüyor, üzerine kusanlar mı istersiniz, yoksa iPhone Dock'unda bıraktığı telefonu yerinde bulamayanlar mı?

Ekran parçalanması sorununa gelince, tüylü dostlarımız olan kediler bu konuda çok maharetliler. Sessizde bile olsa iPhone'unuzu kediniz ile bir arada bırakmayın, titreşim dikkatini çektiğinde vurup düşürebilir ya da ekranı tırmık içinde bırakabilir.

Düşürmeler de etkili ama çözüm aslında bir koruyucu kılıf kadar basit. Öte yandan, asansör boşluğuna düşürülen sayısız iPhone için bu da bir çözüm değil. Siz siz olun asansörde konuşmayın, sinyal zayıfsa kapıya yaklaşmayın. Asansör ile duvar arasından kayıp giden telefonlar arasına sizinkisi de katılmasın.

Okuyucu Yorumları