iPhone mu? Hayır, kalsın!

Dünyadaki tek dokunmatik telefon iPhone değil, en şıkı da o değil. iPhone rakiplerini tanıtıyoruz...

iPhone'a dişli rakipler

Yeni Apple iPhone piyasaya çıktı. Apple fanı değil misiniz? Sizlere 16 alternatif tanıtacağız ve en arsız Apple-kopyalarını göstereceğiz.

Yeni model ile yeniden canlandırılmak istenen iPhone furyası yavaş yavaş unutulmaya başlanmıştı, zira farklı üreticilerin rakip olabilecek modelleri piyasayı doldurdu. Mesela gittikçe daha fazla cep telefonu, sezgisel dokunmatik ekran kontrolleri ile mağazalarda yerini almaya başladı. Bu telefonlar genellikle daha fazlasını yapıp daha ucuza satılıyor, hatta SIM kilitleri bile yok. Özellikle Windows Mobile temelli ve yeni kullanıcı arayüzlerine sahip dokunmatik kontrollü modellere gittikçe daha da sık rastlanır oldu.

Alternatifler ve kopyalar
iPhone konseptini şu anda Samsung, HTC veya LG gibi geleneksel üreticiler kullanıyor. Hatta Garmin, Toshiba veya Asus gibi acemiler de şanslarını deniyor. iPhone aynı zamanda eser hırsızlarını da uyandırdı. Cep telefonu özellikle Çin'de kopya telefonlar için bir idol haline geldi. Resim köşemizde sizlere iPhone alternatiflerini ve klonlarını gösterip, teknik detaylarını ve fiyatlarını belirteceğiz.

Okuyucu Yorumları