iPhone sorunlarına hızlı çözümler!

iPhone'da yaşanan sorunların çoğunu bu adımlar yardımıyla çözebilirsiniz!

iPhone sorunlarına hızlı çözümler!

iPhone genellikle sorunsuz çalıştığından onun aslında karmaşık bir bilgisayar olduğunu unutuyoruz. Telefonla ilgili işlevlerde genellikle sorun yaşamasanız da, bazen sinyal gücüyle ilgili, bazen ise uygulamalarla ilgili sıkıntılar başınızı ağrıtabiliyor. İşte iPhone sorunlarının çoğu için hızlı çözümler.

1. Uygulamadan çıkın: Sorun çıkaran bir uygulama varsa, önce onu çoklu görev ekranından kapatın. Bunun ardından uygulamayı tekrar açmayı deneyebilirsiniz.

2. Zorla kapatın: Bazen uygulamaları yukarıdaki yöntemle kapatmanız mümkün olmayabilir, bu durumda güç düğmesini 3-5 saniye basılı tutun ve ardından Home düğmesini 3-5 saniye basılı tutun.

3. Kapatın açın: Uygulamayı zorla kapamak da işe yaramadıysa, telefonunuzu kapatıp açmayı deneyin.

4. Hard reset: Güç ve Home düğmesini Apple logosu çıkana kadar basılı tutun. Bu da işe yaramazsa, her şeyi silmeniz gerekecek.

5. Geri yükleyin: iTunes'u açın ve Cihazlar altında iPhone'un adına tıklayın. Özet sekmesinde Geri Yükle'ye tıklayın ve onaylayın. iTunes, cihazınızın yazılımını ve ayarlarını geri yüklemek istediğiniz yedeği seçmenizi isteyecek. En sonuncusunu seçin

6. Uzman yardımı alın: Geri yüklemek de işe yaramazsa, bir uzmanın yardıma ihtiyacınız var demektir. Önünüzdeki en iyi seçenek, Apple'ın desteğine başvurmak ve mümkünse Apple Store'dan bir randevu almak.

Okuyucu Yorumları