iPhone'un sinyal sorununa müthiş çözüm!

iPhone 4 ile dalga geçmeyen bir o kalmıştı: İşte Apple kurucularından Wozniak'ın ilginç çözümü...

Sinyal sorununa müthiş çözüm!

Apple'ın en yeni telefonu iPhone 4 Apple hayranlarını bile ikilemde bıraktı. Bir yandan hayranı oldukları firmanın popüler telefonunun en son modelini kullanmak istiyorlar, diğer yandan ortaya çıkan bağlantı sorunu görüşmelerde ve internet bağlantısında ciddi problemler doğuruyor. Şikayet ve uyarıların artmasına neden olan sorunla ilgili Apple'dan resmi ve kalıcı bir çözüm beklenirken kılıf teklifi çoğu kullanıcıyı memnun etmedi. Ama Apple'ın kurucularından Steve Wozniak kendi çözümünü bulmuş gibi görünüyor. Ama bu çözüm herkesi tam olarak tatmin etmeyebilir.

Wozniak, iPhone 4'ün bağlantı sorununu defalarca farklı ortamlarda test etmek imkanı bulduğunu anlattı. iPhone'un ABD'deki anlaşmalı operatörü AT&T'nin bağlantı problemlerinin de bir kat daha arttırdığı problemi aşmak için defalarca farklı şeyler denediğini söyleyen Wozniak, sonunda çözümü ikinci bir telefon taşımakta bulmuş.

İşte Wozniak'ın "müthiş" çözüm önerisi...

İşte Wozniak'ın

iPhone 4 veya AT&T'den kaynaklı sorunlarla karşılaştığında cebinde taşıdığı ikinci bir telefon ile görüşmelerine veya internet üzerinde sürdürdüğü işlemlere devam eden Wozniak şu an için imkanı olan iPhone 4 kullanıcılarının, ancak ikinci bir telefon kullanarak rahata erebileceklerini söylüyor.

iOS 4.0.1'in de çare olmadığı probleme yönelik bu çözüm önerisinin Wozniak'ın eski dostu Steve Jobs'ı pek de memnun etmeyeceği aşikar diğer yandan Apple çözüm üretmekte gecikirse Wozniak'ın önerisi gerçekten de en mantıklı çözüm haline gelebilir.

Okuyucu Yorumları