iPhone'unuzda 3D video izleyin!

iPhone'unuzda 3 boyutlu videolar seyretmeniz, bu ürünle mümkün hale geliyor!

iPhone'da 3D video keyfi!

Eti Bilgisayar, Nanoveu firmasının nanoteknoloji ile üretilmiş ürünü olan EyeFly 3D'nin Türkiye distribütörlüğünü üstlendi.

3 boyutlu içerik elinizin altında... Kendinize ait videoları, uygulama vasıtasıyla binlerce 3 boyutlu YouTube videolarını ve yine uygulama vasıtasıyla milyonlarca 2 boyutlu YouTube videolarını 3 boyutluya çevirerek izleyebilirsiniz. iTunes mağazasından ücretsiz olarak indireceğiniz "eyefly3d video" ve "eyefly3d image" uygulamaları ile iPhonelarınızda 3 boyutlu dünyaya adım atın.

EyeFly 3D ekran koruyucularında 3 boyutlu stereoskopik içeriğin avucunuzun içine taşınmasını sağlayan 500 bin lens bulunur. Bu nano lensler 3 boyutlu görmenizi sağlaması için sağ ve sol gözlerimize biribirinden nispeten farklı görüntüler gönderir.

Ultra ince Eyefly 3D ekran koruyucuları sayesinde, 2 boyutlu görüntüleriniz de yüksek bir parlaklıktadır. Nano-lens teknolojisi 3 boyutlu görüntü ve efektler için transparan bir film oluşturur ki bu da arka planda kuvvetli ışık ihtiyacına gerek bırakmaz. Pil ömrünü negatif anlamda etkileyen en önemli faktörlerden birisi de elimine edilmiş olur. Ayrıca kolay temizlenebilir olması, PET bazlı film sayesinde net görüntü kalitesi, yüksek termal dayanıklılığı ve çoklu katmanlı film teknolojisine rağmen 0,15 mm.'lik inceliği diğer öne çıkan özellikleridir.

Okuyucu Yorumları