iPhone'a hem ekstra pil, hem ekstra depolama!

Bu kılıf iPhone'unuza sadece ekstra pil gücü sağlamıyor; ekstra depolama alanı da katıyor!

Hem pil, hem depolama!

Her cep telefonu kullanıcısının olduğu gibi iPhone sahiplerinin de en büyük derdi elbette pil ömrü. Hatta bu sebeple bir zamanlar Blackberry'nin CEO'su tarafından "duvar sevici" olarak nitelendirilen iPhone sahipleri, günlerinin bir kısmını priz başında geçirmelerinden şikayetçi olmalarından dolayı bu ünvanı "kazanmıştı." Elbette işin esprisi bir tarafa, cep telefonlarında pil ömrü sıkıntısı sebebiyle pek çoğumuzun yanında mobil bir şarj cihazı var. iPhone kullanıcıları için sunulan Space Pack isimli bu aksesuar ise ek pil ömrü sunmasının yanında, başka avantajlar da sunuyor.

iPhone 6, iPhone 6 Plus ve iPad mini için sunulan Space Pack isimli özel kılıf, Apple fanlarına hem ek şarj imkanı sağlıyor hem de yedek depolama alanı sunuyor. 32, 64 ve 128 GB'a varan ek depolama alanı sunmasıyla dikkat çeken kılıf, ayrıca iki kat pil ömrü desteğiyle de beğeni toplayacak cinsten.

Mophie Space Pack, siyah ve altın renk seçeneklerine sahip; 32 GB'lık sürüm 149.95 dolar, 64 GB'lık sürüm 199.95 dolar ve 128 GB'lık sürüm 299.95 fiyat etiketleriyle satışa sunuluyor...

Okuyucu Yorumları