iPhone'a yeni Samsung imzası!

Apple'ın 2018 yılı iPhone'larında, Samsung imzası daha da belirgin olabilir!

iPhone'a yeni Samsung imzası!

Yeni OLED panelleri eskiye göre renkleri daha doğru gösterirken daha az enerji tüketmekte ve önümüzdeki yıl içerisinde beyaz renkleri gösterirken bile LCD panellerin enerji verimine ulaşmaları bekleniyor. Bu yüzden de Apple'ın, sunacağı yeni iPhone'larda OLED ekranları kullanmaya karar vermesi şaşırtıcı olmasa gerek.

Apple'ın daha şimdiden, Samsung'dan 100 milyon OLED panel sipariş ettiğine dair söylentiler ortaya çıkmış durumda. UBI Research başkanı ve baş analisti Lee Choong-hoon'un söylediğine göre Samsung, gelecekteki iPhone'ların yüzde 60'ı için OLED panelleri sağlayacak ve bu anlaşma, 2018 yılında resmi olarak açıklanacak. Firmanın Koreli rakibi LG'nin ise, Apple'ın ihtiyacının yüzde 20-30'unu karşılaması bekleniyor ve geri kalan paneller Japan Display ve Foxconn tarafından sağlanacak.

Galaxxy S7 Edge'e benzer bir şekilde Apple'ın da eğimli bir OLED ekrana sahip bir iPhone sunması mümkün olabilir. Lee'nin söylediğine göre 2018 yılında üretilecek olan iPhone'ların yüzde 30'u eğimli ekranların sahip olacak ve bu oranın 2020 yılında yüzde 80'e ulaşması bekleniyor...

Okuyucu Yorumları