iPhone'u hızlandıran numara!

iOS içerisindeki minik hata sayesinde, iPhone'unuzu adeta sihirli bir biçimde hızlandırabilirsiniz!

iPhone'u hızlandıran numara!

Apple'ın iPhone'ları, özellikle en son iPhone 6S'i, yavaşlamak nedir bilmiyorlar. iPhone'unuzun gerçek potansiyeli ise ancak jailbreak ile ortaya çıkıyor.

Bunun nedeni çoğunlukla Apple'ın Springboard animasyonları. Uygulamaları açtığınızda gösterilen bu animasyonlar, sizi biraz yavaşlatabiliyor. 9to5Mac, bu animasyonları tamamen öldürmenin bir yolunu bulmuş durumda.

Animasyonlardan kurtulmak için izlemeniz gereken yol, biraz garip ama işe yarıyor.

Önce Ayarlar> Genel > Erişebilirlik yolunu izleyin. Etkileşim altında Assistive Touch üzerine dokunun. Ekranda küçük saydam bir simge belirecek. Eğer orada değilse, ekranın sağ altına sürükleyin. Bundan sonra, parmağınızı aşağıya çekerek Spotlight'ı açın. Küçük simge klavyenin üzerine geldiğinde Spotlight'ı kapatın. Burada önemli olan, doğru zamanlama. Bu yüzden, ilk denemelerinizde başarısız da olsanız pes etmeyin; tekrar tekrar deneyin. Doğru zamanlamayı tutturursanız, simgenin klavyenin üzerine çıkma hızının arttığını göreceksiniz. Artık Springboard animasyonları yok!

Bu ilginç yöntemi (ya da iOS içerisindeki bu ilginç bug'ı) uyguladıktan sonra geçişlerin hızlandığını göreceksiniz; tabi animasyonları da kaybedeceksiniz. Telefonunuzu eski haline getirmek içinse, tek yapmanız gereken yeniden başlatmak.

Okuyucu Yorumları