İptal Edildi Ama Sızmaya Devam Ediyor!

Microsoft'un henüz piyasaya bile çıkamadan iptal edilen cihazı hakkında bugüne dek ortaya çıkmayan özellikleri ve fazlası, internete sızdı!

İptal edildi ama sızmaya devam ediyor!

Bu senenin başlarında, Windows Central'ın eline bir Surface Mini tablet geçmesi üzerine, daha önce iptal edilen cihazın bazı resimlerini görmüştük. Buna karşın, basit özellikleri ve cihazın nasıl çalışabileceğine bir bakış dışında pek fazla bir şey açığa çıkarılmamıştı.

Twitter'da @evleaks olarak da bilinen Evan Blass, ünlü cihaz hakkında bazı yeni bilgiler yayınladı ve bunların arasında pazarlama malzemeleri ve tam özellik listesi bulunuyor. Buna göre cihaz, siyah, kırmızı ve mavi şeklinde farklı renk seçenekleriyle gelecekti, cihaz poliüretan dokuyla sarılı olacaktı. Bu muhtemelen Microsoft'un Surface Klavye için kullandığı Alcantara dokuya benziyor. Bunun yanında, Windows Hello ile aynı şey olduğu düşünülen "Surface Iris" ile gelecekti ve bir Surface Pen'i olacaktı.

İptal Edildi Ama Sızmaya Devam Ediyor!
Kaynak: Evan Blass (Twitter)

Bunların dışında çok şaşırtıcı bir bilgi yayınlanmadı. İki seçeneği olacaktı: biri 1GB bellek ve 32 GB depolama, diğeri 2GB bellek ve 64GB depolama. İkisi de Qualcomm MSM8974 SoC, diğer adıyla Snapdragon 800'e sahip olacaktı. Pil hakkında ise nedense bilgi yok.

Surface Mini'nin 2014'te çıkması umuluyordu ve kötü kaderli Surface RT cihazının yerini alması bekleniyordu. Ama gösterileceği düşünülen New York etkinliğinden günler önce aniden iptal edilmişti.

Okuyucu Yorumları