Iron Man'de yeni dönem başlıyor!

Tony Stark ve Iron Man'in hikayesi, bu sıralar oldukça önemli ve herkesi şaşırtacak gelişmelere sahne olacak!

Iron Man'de yeni dönem başlıyor!

Demir Adam (Iron Man) cephesinde bazı ilginç gelişmeler yaşanıyor. Riri Williams'ın, hayatını kaybeden James Rhodes'in yerine geçerek sıradaki Savaş Makinesi (War Machine) olması bekleniyordu. Ancak görünene göre durum beklenenden biraz daha farklı olabilir. Marvel'in söylediğine göre genç dahi Riri, kırmızı ve altın renkli güç zırhını giyerek sıradaki Savaş Makinesi olacak.

Bu duyuru, Time'ın Brian Michael Bendis ile yaptığı röportajda ortaya çıktı. Bendis'in söylediğine göre Civil War II sırasında gerçekleşen olaylar, Tony Stark'ın tam zamanlı kahramanlıktan ayrılmasına sebep olacak. Bendis, Tony Stark hikayesinde çok önemli bir noktaya vardığımızı ve bu noktada, Stark'ın en iyi arkadaşının öldüğünü, biyolojik ailesinin kim olduklarını öğrendiğini ve firmasının batma tehlikesi içerisinde olduğunu belirtirken, bu durumun Tony Stark gibi bir karakter için normalden de stresli olacağının altını çizmekte. Bütün bu olayların neden Tony'nin zırhını çıkarmasına sebep olduğunu öğrenmek için ise Civil War II serisinin bitimini beklememiz gerekecek.

Riri'nin zırhın içine girmesinin yolu ise şimdiden çizilmeye başlanmış durumda. Invincible Iron Man serisinde kendini göstermeye başlamış olan Riri, MIT kampüsünde yer alan cisimlerden kaba bir zırh yaparken görülebilmekte. Ayrıca Bendis'in söylediğine göre Riri, Stark'a rakip olabilecek bir zekaya da sahip...

Okuyucu Yorumları