Ironman, Calgary, Rolex: Yeni Motorola'lar...

Motorola da Google dünyasına adım atıyor: Yeni modeller ve fazlası burada...

Motorola Google diyarında!

Öyle görünüyor ki, Motorola üç yeni akıllı telefon çıkarmayı planlıyor. ABD sitesi boygeniusreport.com'a göre üretici, iki Android modeli ve yeni bir lüks telefon sunmak istiyor.

Motorola Calgary
Buna göre Motorola Calgary, Google tarafından geliştirilen işletim sistemi Android ile beraber gelecek ve ayrıca kaydırılabilir bir QWERTY klavye sunacak. Akıllı telefon 2009'un ikinci veya üçüncü çeyreğinde ABD'de piyasaya sürülebilir. Diğer detaylar veya Türkiye pazar başlangıcı hakkında henüz bir bilgi yok.

<strong>Motorola Calgary:</strong> Motorola'nın ilk Android cebi mi (resim: boygeniusreport.com)Motorola Ironman
Motorola'nın ikinci Android cep telefonu ise Ironman kod adıyla ortada dolaşıyor. Kızaklı telefon farklı özelliklerin yanında QWERTY klavye, dokunmatik ekran ve WLAN sunacak. ABD sitesi Google cep telefonunun 2009'un üçüncü çeyreğinde ABD pazarına sunulacağını düşünüyor. Diğer detaylar henüz belli değil.

Motorola Rolex
Son olarak bir lüks telefon: Boygeniusreport.com'a göre Motorola, saat üreticisi Rolex işbirliğiyle para sorunu olmayan müşteriler için özel bir cep telefonu üretecek. Telefon, Motorola Aura'da kullanılan ekranlarla donatılmış. Fiyat yahut pazar başlangıcı hakkında herhangi bir bilgi yok.

Okuyucu Yorumları