İş Bankası'ndan Mac'lere özel uygulama!

İş Bankası, Mac'lere özel bankacılık uygulamasını resmen tanıttı! İşte özellikleri...

İş Bankası'ndan uygulama!

İş Bankası Apple'ın Mac bilgisayarlarına özel İşPad uygulamasını geliştirdi.

İş Bankası müşterileri, Türkiye Mac App Store'dan ücretsiz olarak indirebilecekleri İşPad uygulaması ile birçok bankacılık hizmetine ulaşabiliyor. İş Bankası müşterisi olmayan Mac bilgisayar sahipleri ise bilgisayarlarına indirecekleri İşPad uygulaması aracılığıyla "Anında Müşteri" hizmetinden yararlanarak şubeye gitmeden İş Bankası müşterisi olabiliyor.

İşPad Finans Merkezi ile finans piyasaları bir dokunuş kadar yakın

Kullanım kolaylığı ve şık tasarımı ile Mac App Store kullanıcılarının büyük beğenisini kazanan İşPad, hem Türkiye'de hem de dünyada en çok indirilen finans uygulamalarında hızla üst sıralara yükseliyor.

İşPad Finans Merkezi ile Mac kullanıcıları, hisse senetlerini ve yurtdışı piyasaları takip ederken, yatırım araçlarının fiyatları hakkında bilgi alabiliyorlar. Bununla birlikte; haftalık bültenlere, sektörel raporlara ve Bloomberg HT tarafından İş Bankası müşterilerine özel hazırlanan günlük ekonomi bültenine erişerek gündemi yakından takip edebiliyorlar.

İşPad'de bankacılık işlemleri keyifli

İş Bankası müşterileri, bankacılık işlemlerini İşPad ile zaman ve mekân sınırı olmaksızın, hızlı ve kolayca gerçekleştirebiliyor. İşPad ile internet şubesine giriş yapan müşteriler; yatırım işlemlerinden, vergi ödemelerine; kredi kartı işlemlerinden cep telefonuna TL yükleme işlemlerine kadar birçok bankacılık işlemini parmak dokunuşu ile tamamlayabiliyor.


İş Bankası'nın İşPad uygulamasının iPadlere özel yeni versiyonu da App Store'da yine ücretsiz olarak yer alıyor.

Basın bülteninden derlenmiştir.

Okuyucu Yorumları