İş Bankası'ndan yeni TV uygulaması!

İş Bankası, bankacılıkta Türkiye'nin ilk televizyon uygulaması İşTV'yi ortaya çıkardı!

İş Bankası'ndan TV uygulaması

İş Bankası, mobil cihazlarda yaşanan kullanıcı deneyimini televizyonlara taşıyarak Samsung firmasının 2010 yılında satışa sunduğu Smart TV özellikli televizyonlar için İşTV uygulamasını geliştirdi.

İşTV uygulaması televizyona "SamsungApps" üzerinden ücretsiz olarak indirilebiliyor ve televizyon kumandasıyla İş Bankası tarafından sunulan hizmetlere ulaşılabiliyor.

iPhone, iPad, Galaxy Tab, BlackBerry ve Android işletim sistemli telefonlar gibi mobil cihazlar üzerinden kullanılan çeşitli kategorilerdeki farklı uygulamaların; kablolu veya kablosuz internet ile televizyona taşınmasına yardımcı olan TV Apps ile televizyon ve internet keyfi eşzamanlı yaşanıyor.

İçerisindeki SamsungApps üzerinden Samsung'un Smart TV özellikli televizyonlarında kullanılabilecek İşTV uygulaması ile kredi kartı başvurusu yapmak, İMKB ve yurt dışı borsa verileri, döviz kurları ve yatırım fonu fiyatları ile finansal verileri takip etmek, en yakın İş Bankası, Bankamatik ve Şube bilgilerine ulaşmak mümkün. Türkiye'de ve dünyada bir ilk olan İşTV üzerinden ayrıca İş Sanat etkinlikleri hakkında detaylı bilgi de alınabiliyor.

Basın bülteninden derlenmiştir.

Okuyucu Yorumları