İş Dünyasına Özel: BenQ-Siemens S68

BenQ’nun Siemens’in cep telefonu bölümünü satın almasıyla kurulan BenQ Mobile, ilk BenQ-Siemens markalı cep telefonunu pazara sundu.

İş Dünyasına Özel: BenQ-Siemens S68

Tasarım ve fonksiyonelliği biraraya getiren BenQ-Siemens S68, iş dünyasının profesyonelleri için tasarlandı.

Kalite ve sadeliği öne çıkaran BenQ-Siemens S68 sadece 13 mm kalınlığında. Mat ışıltılı alüminyum kaplaması ile sadece şık bir görünüme sahip değil, aynı zamanda kullanım kolaylığı da sunuyor.

İlk BenQ-Siemens ürünlerinden biri olan yüksek-kaliteli S68, “karmaşadan uzak” ilkesinden hareket ederek mobil iletişimde temel fonksiyonları öne çıkarıyor. BenQ-Siemens S68 grafik ikonları ile kolay bir navigasyona sahip. Ayrıca, acil numaraları aramak için telefonun kenarında ‘hızlı-arama tuşu’ bulunuyor. Her çeşit metin büyük, transflektif renkli ekranda kolaylıkla okunabiliyor. BenQ-Siemens S68; dual hoparlör sistemi, entegre eller serbest fonksiyonu ve 64-ton zil sesi ile üstün bir akustik ses kalitesi sağlıyor. Yazılı mesajla uğraşmak yerine, kısa sesli bir mesaj hazırlayarak MMS ile göndermek de mümkün.

Desktop SyncStation DSC-100 ya da kablosuz Bluetooth aracılığıyla ajandayı PC’deki Outlook veya Lotus Notes ile hızlı ve kolay bir şekilde düzenleyerek, cep telefonunuzdaki randevuları ve adres bilgilerini her zaman güncelleyebilirsiniz. Telefonun ekranında her çeşit ışıkta net görüntü sağlayan transflektif teknolojisi kullanıldı. Kulaklık ve araç kiti gibi pek çok orijinal BenQ-Mobile aksesuarı, kablosuz bağlantı özelliğiyle S68’le birlikte kullanılabilir. Hafif ve kompak özelliğe sahip yeni ve modern Bluethooth Kulaklık HHB-100 ve Bluethooth Araç Kiti HHB-600 yoldayken bile mükemmel bir ses kalitesi sunar. Dual Hoparlör sistemi, entegre eller serbest fonksiyonu ve 64-ton zil sesi ile BenQ-Siemens S68, pek çok akustik ortamın ihtiyaçlarına cevap verir. Ayrıca, diktafon (kayıt cihazı) olarak da kullanılabilir.

Okuyucu Yorumları