İş hayatı için HP'nin çözümü Elite serisi

PC devi, yeni nesil Haswell işlemcilerle donattığı yeni PC canavarlarını ve fazlasını tanıttı!

Yeni canavar PC'ler hazır!

HP, Barcelona'da yaptığı tanıtımda, yeni ürünlerini görücüye çıkardı. İki dizüstü, iki kompakt masa üstü modelden ve 23 inçlik dokunmatik bir monitörden oluşan Elite portfolio serisi HP'nin iş dünyası için sunduğu yeni PC çözümünü oluşturuyor.

EliteBook Folio 1040 G1 modeli dizüstü PC, dördüncü nesil Intel Core i5 veya i7 işlemci ile beraber geliyor. Aliminyum kasanın kalınlığı ise sadece 1,5 cm. Bu model dizüstüler 1600x900 piksel veya 1920x1080 piksel 14 inç ekranla geliyor. Bilgisayarda ayrıca basınca duyarlı touchpad bulunuyor. Kullanıcı web sitesinde gezinirken parmağını daha fazla bastırdığında kaydırma hızını arttırabiliyor. Bu modelin fiyatı 1299 dolardan başlıyor.

EliteBook Revolve G2 ise hibrid bir dizüstü. Ekranı sağa sola, öne arkaya dönebildiği gibi klavyeden ayrılarak tablet gibi de kullanılabiliyor. Fiyatı ise 1364 dolardan başlıyor.

Diğer sayfada Kompakt masa üstü PC'nin özelliklerini bulabilirsiniz.

Kompakt Masa Üstü PC

Kompakt Masa Üstü PC

HP'nin yeni duyurduğu kompakt masa üstü modelleri, iş yerlerinde masaların üstünü rahatlatırken PC'ler için ayrılan dev alanlardan tasarruf etmeyi sağlayacak. Elbette bu modellerin evlerin oturma odalarında multimedya PC veya ev sunucuları gibi çözümler için de ideal olduğunu unutmamak lazım.

EliteDesk 800 G1 modeli Haswell işlemcisi ile geliyor. Altı tane USB 3.0 slotuna sahip olan PC'de üç farklı ekran çıkışı da yer alıyor.

EliteDesk 600 G1 modeli de tamamen aynı ölçülere sahip bir PC. HP'nin Client Security çözümüne sahip modelde M.2 SDD diskler kullanılmış. EliteDesk 800 G1 modeli 669 dolar, EliteDesk 600 G1 modeli ise 489 dolardan satışa çıkacak.

Sonraki sayfamızda dokunmatik ekranlı yeni HP monitörü inceliyoruz.

Dokunmatik ekranlı monitör

Dokunmatik ekranlı monitör

Windows 8'den sonra dokunmatik ekranların önemi daha da arttı. HP de ofisler için uygun boyuta sahip yeni dokunmatik ekranlı monitörünü Barcelona'da duyurdu. EliteDisplay S230tm 23 inç boyutunda bir monitör. Çözünürlüğü ise 1920x1080 piksel. Monitör aynı anda ekran üzerindeki beş parmağı tanıyabiliyor. Dokunma bilgileri PC'ye bir USB kablo üzerinden aktarılıyor. Monitör ayrıca 15 dereceden 70 dereceye kadar eğilerek ofis ortamında gereken açıya oturtulabiliyor. Monitör üzerinde ayrıca hoparlör, mikrofon ve kamera da bulunuyor. Ocak ayında piyasaya çıkacak monitörün fiyatı ise 359 dolar olacak.

Okuyucu Yorumları