İş ve Eğlence Birleşti: Creative Prodikeys PC-MIDI

PC tabanlı, dijital eğlence ürünlerinde Dünya lideri olan Creative, yeni tümleşik müzik ve pc klavyesi olan Prodikeys PC-MIDI’yi duyurdu.

İş ve Eğlence Birleşti: Creative Prodikeys PC-MIDI

Prodikeys PC-MIDI, üzerinde 37 tuşlu midi klavyesi ve müzik kontrol düğmeleri bulundurduğu gibi aynı zamanda programlanabilir özel tuşlarıyla, pc klavyesi özelliğine de sahip, yeni, ergonomik bir tasarım olarak karşımıza çıkıyor.

Prodikeys PC-MIDI beraberinde, kullanıcıların, PC üzerinde müzik çalışmaları yapabilecekleri bir yazılım da geliyor. Kullanıcılar, Fun Mix ve Easy notes’u seçerek farklı melodiler çalmanın keyfini yaşayabilir veya Learn mode’u seçerek, 5 uygulamalı anlatım ile seçilen bir parçayı çalmayı öğrenebilirler. Ayrıca müzik çalışmalarınızı MP3 formatında kaydederek dilerseniz internet üzerinde paylaşıma açabilirsiniz.

Ergonomik bilekliği, müzik klavyesi olarak kullanılmadığında kapatılarak, rahat bir kullanım sağlıyor. USB bağlantısı ve geliştirilmiş medya oynatım tuşları ile Prodikeys PC-MIDI işinizi eğlenceli hale getirmenize olanak sunuyor.

Okuyucu Yorumları