İşletmeler Kağıtsız Çalışma Ortamına Taşınıyor

VOLSOFT Yazılım, işletmelerin doküman yönetimi gereksinimlerini karşılayan DocCastle'ı piyasaya sundu.

Kağıtsız çalışma ortamı hazır

Günümüzün işbirliğine dayalı çalışma dünyasında bilgi katlanarak büyümektedir. Bu büyüme, bilgiye hızlıca ulaşılmasını, bilgilerin etkin ve güvenli bir şekilde saklanmasını zorlaştırıyor. Bununla beraber, fiziksel ortamda tutulan bilgi ve belgelerin depolama maliyetlerinin artması, işletmelerin elektronik doküman yönetim sistemi (EDYS) kullanma ihtiyacını ortaya çıkartıyor.

VOLSOFT Yazılım, işletmelerin doküman yönetimi gereksinimlerini karşılayan kapsamlı bir elektronik doküman yönetim sistemi olan DocCastle'ı piyasaya sundu. DocCastle, her ölçekteki kuruluşta belgelerin ve bilgilerin dijital ortamda saklanabilmesini sağlıyor. Bu sayede kağıtsız çalışma ortamı oluşturularak rutin iş süreçleri fiziksel çözümlere kıyasla çok daha hızlı duruma geliyor.

VOLSOFT Yazılım Kurucu Ortağı Volkan Alkılıç, DocCastle'ı şöyle değerlendirdi: "Yerli ve yabancı müşterilerimizden doküman yönetimiyle ilgili pek çok talep alıyorduk. Bu talepleri karşılama doğrultusunda kapsamlı bir elektronik doküman yönetim sistemi geliştirmeye karar verdik. DocCastle büyük-küçük her organizasyondaki belge ve bilgiyi dijital ortama taşımak amacıyla geliştirildi. Sistem, hızlı içerik alma ve elektronik belge otomasyonu sağlayarak iş süreçlerini hızlandırıyor, depolama maliyetlerini azaltıyor, bilgi güvenliğini arttırıyor ve belgelere ulaşmayı hiç olmadığı kadar kolaylaştırıyor."

DocCastle barındırdığı dahili e-posta, dahili Word & Excel gibi araçlarla temel ofis ihtiyaçlarını karşılama konusunda işletmelerin ek lisans bedeli ödeme veya harici yazılım kullanma derdini ortadan kaldırıyor. Masaüstü, Web ve Mobil erişimi, doküman organizasyonunu iyileştiren kategorilendirme, otomatikleştirilmiş doküman versiyonu kontrolü ve üçüncü parti yazılımlarla sorunsuz entegrasyon özellikleri de DocCastle'ın kapsamlı olma iddiasında elini güçlendiren etmenler olarak göze çarpıyor.

Alkılıç, DocCastle'ın ulaşılabilir maliyetlerine de dikkat çekerek, "%100 yerli mühendislik ile geliştirilen sistemimizi fiyatlandırırken her işletmeye hitap etmesi gerektiğini göz önünde bulundurduk. Bu sistemin müşterilerimize büyük faydalar getirdiğini görmekten son derece memnunuz." dedi.

Daha fazla bilgi için doccastle veya volsoft adreslerini ziyaret edebilirsiniz.

Okuyucu Yorumları