İşletmelere özel ThinkPad kiralama kampanyası

Lenovo, dayanıklılık ve performansın bir araya geldiği bu serisi için yeni bir kampanya başlattı!

Lenovo'dan cazip kampanya

Lenovo ve Destek Bilgisayar ThinkPad dizüstü bilgisayar, ThinkCentre masaüstü bilgisayar, ThinkVision monitör ve ThinkStation iş istasyonu modellerinde kiralama kampanyası başlattığını açıkladı. Özellikle işletmelerin iş süreçlerine değer katmak ve onların Think avantajlarından faydalanmasını sağlamak amacıyla oluşturulan bu kampanyada hedef, dünyada en çok satan bilgisayar modeli olan ve bir fenomen haline gelen ThinkPad deneyiminden faydalanmak isteyen tüm işletmelere ekstra bir çözüm sunmak...

Özellikle yoğun iş hayatı göz önüne alınarak tasarlanan ThinkPad ürünlerini rakiplerinden farklı kılan özelliklerinin başında, sert askeri testlerden geçecek şekilde tasarlanıyor olması geliyor. Bu 20 yıllık süreçte birçok "ilk"lerin de yaratıcısı olan ThinkPad'in yenilikçi teknolojilerinin başında, sıvı dökülmesine dayanıklı klavye, entegre parmak izi okuyucusu, hard diski koruyan güvenlik kafesi, sabit diski koruyan hava yastığı ve uzaktan verileri devre dışı bırakma özelliği geliyor.

Destek Bilgisayar ile başlattıkları kiralama kampanyasıyla ilgili olarak konuşan Destek Bilgisayar ve Lenovo yaptıkları açıklamada Türkiye'de kurumsal müşterilerin sürekli artan ilgisi ve talebi sonucunda böyle bir kampanya başlatmak gereği duyduklarını, ThinkPad dizüstü bilgisayar ve ThinkCentre masa üstü bilgisayar ürünlerinin sunduğu sağlamlık, performans ve yüksek teknolojinin tüm işletmeler tarafından deneyimlenmesini arzu ettiklerini belirttiler.

Kampanyadan yararlanmak için Destek Bilgisayar'ı arayabilirsiniz: 0 212 282 44 30 / Dahili 2153

Okuyucu Yorumları