İstanbul trafiğinden tabletle kaçın!

İstanbul trafiği sinirlerinizi bozduysa, bu tabletle alternatif yollar bulabilirsiniz!

Trafiikten kurtulmanın yolu!

İstanbul trafiğindeki araç sayısı her geçen gün artıyor. Çalışanlar için trafik giderek günün iş yorgunluğundan daha fazla yük olmaya başladı. Eve ve işe geç kalma pahasına da olsa bildiği yoldan şaşmayan vatandaşlar, bu fikirlerinden eskisi kadar emin değil. Tek bir tablet ile yeni yollar keşfedip trafiğin olmadığı güzergâhlara yönelerek gideceğiniz yere artık daha erken varabilirsiniz.

Artes D718 3G modeli, Navigasyon özelliklerine SIM kartının sunacağı avantajları da ekleyerek şehir içi ve dışındaki yolculuklarda sizin co pilotunuz olacak. 3G desteği bulunan modem, SIM kartı sayesinde kablosuz ağa gerek kalmadan şehrin her noktasında size İnternet'e giriş imkânı sunuyor. Trafikte kaldığınız zaman ya da yorucu bir haftanın ardından, otomobilinizle yeni mekânlar keşfetmek istiyorsanız 3G ile sürekli yenilenen Navigasyon özelliğini kullanarak rotanızı belirleyebilirsiniz.

Artes D718 3G, Android 4,1 Jelly Bean sürümünü kullanarak, ücretsiz uygulama ve özgür program desteğine de sahip. 1.2 Ghz ARM Cortex A5 tabanlı Qualcomm MSM8225 çift çekirdekli işlemci, 512 MB DDR-3 Ram, boş vakitlerinizde en son oyun ve kaliteli videoları zorlanmadan kullanmanızı sağlayacak.

1024x600 Piksel çözünürlükte 7,0 Inch ekran, Navigasyon kadar sevdiklerinizin fotoğraflarını da net görmenize olanak sunuyor. 316 gramlık tablet, işten eğlenceye ve günlük İnternet kullanımız için her an yanınızda taşınmaya uygun bir ağırlığa sahip.

USB bağlantısı sayesinde, gerekli dosyaları her an bilgisayarınıza da atarak verilerinizi taşıyabilirsiniz. Artes D718 3G'te bulunan dâhili 4GB hafıza SD kart ile 32 GB'a kadar çıkarılabiliyor. Trafikten sizi kurtaran tablet, 3D oyun desteğiyle çocuğunuzun eğlenceli vakit geçirmesine eşinizin de şehir dışı yolculuklarda bile 3G sayesinde dizi izlemesine imkân sunuyor. Son kullanıcı fiyatı: 359TL

Okuyucu Yorumları