İstanbul'un en büyük D&R mağazası açılıyor!

İstanbul'un en büyük D&R mağazası açılıyor! İşte mağazanın özellikleri ve D&R'daki yenilikler...

En büyük mağazasını açıyor

D&R kültür parekendeciliğinde mağaza sayısını 100 mağazanın üzerine çıkarttı. 104 mağaza ile sadece kendi alanında değil Türkiye perakendecilik sektörüne de çağdaş bir anlayış getirdi.

3.000 metrekare ile İstanbul'un en büyük D&R mağazası Marmara Forum'da açılıyor

14 yıllık süreç içinde pazarın gelişimi ve tüketici beklentileri doğrultusunda keyifli zaman geçirme anlayışına odaklanan D&R, büyük mağaza anlayışını önce 1.000 m2'lere son olarak da 3.000m2'lere taşıdı. D&R, Haziran ayında Marmara Forum'da, Ankara Tunalı mağazasından sonra ikinci 3000m2'lik mağazasını açıyor.

Şu an 21 ilde 45.000 metrekarede 104 mağazası bulunan D&R, yılsonuna kadar olan dönemde 16 yeni mağaza daha açmayı planlıyor, böylece 2011 yılı sonunda 120 mağazaya ulaşmayı hedefliyor.

D&R'da yenilikler

D&R'da yenilikler

D&R'da yenilikler

D&R yatırımları yalnızca mağaza yatırımlarından oluşmamaktadır. Bunların yanısıra özellikle teknolojik gelişim açısından gerek merkez yönetimi gerekse lojistik sisteminde önemli yatırımlar yapılmıştır. Bu yatırımlar ,aynı zamanda D&R'ın sektöre getirdiği ilkleri de kapsamaktadır. Bunların arasında en önemlilerinden biri D&R'ın 5.000 m2'lik yeni ikmal deposunu 200 mağaza kapasiteli konveyor bantlarla donatarak tam otomasyona geçirmiş olmasıdır. Bu otomasyon sayesinde D&R, tedarikçilerinden hergün düzenli olarak gelen 100.000 ürünü tam bir doğrulukla aynı gün 104 mağazasına sevk edebilmektedir.

D&R dijital dünyası

dr.com.tr internet mağazası satış sıralamasında 104 mağazanın arasında ilk 10'un içinde yer almakta. D&R, müşteri memnuniyetini sağlamak amacıyla Özel Müşteri Siparişi sistemiyle mağazalarında o an için bulunmayan müşteri siparişlerini diledikleri mağazaya müşterilerin adına gönderiyorlar.

D&R geçen yıl e- kitap satışlarına da başladı. Kitap sayısı yerine içeriğinin güncel ve zengin olmasını hedefleniyor. Hiçbir yerde bulunamayan güncel yazarların e-kitapları sadece dr.com.tr sitesinde bulunabiliyor. Elif Şafak, Adam Fawer, Nedim Gürsel, Nazlı Eray ve daha birçok yazarın e-kitabı D&R e-kitap listesinde yer alıyor.

Basın bülteninden derlenmiştir.

Okuyucu Yorumları