İşte ASUS ROG GR8 Oyun Konsolu!

ASUS PC'nin gücünü konsol boyutuna sığdırdı, ASUS ROG GR8 Oyun Konsol PC'yi yarattı.

Asus, oyun konsolunu tanıttı

Konsolun taşıma rahatlığıyla PC'nin gücünü şık bir gövdede bir araya getiren ASUS ROG GR8 Oyun Konsol PC, "Her yerde oyun" felsefesiyle tasarlandı. ASUS'un yeni oyun canavarı, yeni oyunları en üstün performansla çalıştırırken oyun severlerin çantalarına bile rahatlıkla sığabiliyor.

ASUS Republic of Gamers (ROG) tarafından özel olarak tasarlanan ROG GR8 Oyun Konsol PC, İstanbul Hard Rock Cafe'de gerçekleştirilen etkinlikte tanıttı. Tamamen oyun konsollarından ilham alınarak tasarlanan ASUS ROG GR8, Intel® Core™ i7 işlemci ve NVIDIA® GeForce® GTX 750Ti ekran kartına sahip. Kullanıcıların çantalarında kolayca taşıyabilecekleri ya da TV ünitesinin altına rahatça yerleştirebilecekleri ASUS ROG GR8 Oyun Konsol PC adeta bir oyun canavarı!

GR8 Oyun Konsol PC, Intel® Core™ i7 işlemci ve NVIDIA® GeForce® GTX 750Ti ekran kartı ile Full HD oyun performansı sunuyor. 16GB'a varan DDR3L bellek, sabit disk veya yüksek hızlı SSD, dahili 802.11ac Wi-Fi'a sahip olan bilgisayara Windows 8.1 önceden yüklenmiş olarak geliyor. Dahası ROG GR8, dahili Miracast alıcı ve hızla yükseltme yapılabilmesi için 2,5 inç sürücü genişletme yatağı ile SO-DIMM bellek yuvalarına kolay erişim sağlayan özel tasarımlı kayar kapaklara sahip. Mat siyah yüzeyi, Maya medeniyetinden ilham alan desenleri ve yanıp sönen ROG logosu ile şık bir tasarıma sahip olan GR8, yatak odaları, oturma odaları ve yerel ağ üzerindeki oyun turnuvalarında kullanmak için ideal.

Tanıtım toplantısında ürün hakkında bilgiler veren ASUS Türkiye İş Geliştirme Müdürü Erkan Genç şunları söyledi: "Bu ürün tamamen oyun severlerden gelen görüşler doğrultusunda tasarlandı. ASUS olarak oyunlardan alınabilecek en üst performansı, olabilecek en şık ve işlevsel biçim faktöründe toplamak istedik. Intel'in işlemci gücü ile Republic Of Gamers'ın birlikteliği bu hedefimizi gerçekleştirmemizi sağladı."

Intel Türkiye İş Geliştirme Müdürü Koray Çandır ise şunları söyledi: "Ben de bir oyun sever olarak, olabilecek en üstün performansı bir konsolun verebileceği taşınabilirlik ve kullanım rahatlığıyla yaşamak isterim. ASUS GR8 Oyun Konsol PC tam olarak bu talebi karşılıyor ve oyun keyfi için olabilecek en iyi şartları sağlıyor."

Okuyucu Yorumları