İşte Computex 2017'nin En Havalı 5 Laptop'ı

Computex 2017'de tanıtılan ince ve hafif olduğu kadar aynı zamanda en havalı 5 dizüstü bilgisayar modeli bir arada!

Computex 2017'nin en iyi 5 laptop'u!

Şu an Tayvan'da gerçekleşmekte olan Computex 2017 fuarında pek çok son tüketici ürünü tanıtıldı. Teknoloji devlerinin birer birer sahne aldığı ve tanıttığı yeni modelleri fuar alanındaki stantlarında ziyaretçilerine sergilediği Computex 2017'ye, yeni dizüstü bilgisayar modelleri de damgasını vurdu. İşte Computex 2017'nin en iyi 5 laptop'ı:

Asus ROG Zephyrus

Computex 2017'nin belki de en havalı dizüstü bilgisayarı Asus ROG Zephyrus oldu. İnceliği ve hafifliği ile göz dolduran, buna karşın yüksek performans getiren teknik kadronun sahibi olan Asus ROG Zephyrus, bunu NVIDIA'nın yeni Max-Q tasarımına borçlu.

18 mm kalınlığında ve 2.2 kilogram ağırlığında olan Asus ROG Zephyrus, 15.6 inç boyutunda bir ekranın sahibi. NVIDIA GTX 1080 grafik kartıyla oyuncuların ilgi odağına giren laptop, 120 Hz ve Full HD çözünürlüklü paneliyle G-Sync desteği gösteriyor.

Acer Predator Triton 700

Acer Predator Triton 700

NVIDIA'nın yeni Max-Q tasarımından faydalanan bir diğer dizüstü bilgisayar ise, Acer Predator Triton 700 oluyor. Tıpkı ROG Zephyrus gibi 15.6 inç boyutlu bir ekranın sahibi olan laptop, yine GTX 1080 grafik kartıyla güçlendirilmiş.

Özellikle AeroBlade 3D metal fan tasarımı sayesinde, laptop içindeki hava akımını rakiplere oranla yüzde 35 artıran Predator Triton 700, 7. Nesil Intel Core i7 işlemciden güç alıyor. 32 GB'a kadar DDR4 2400 MHz RAM desteği gösteren laptop da yine ekranıyla G-Sync desteği gösteriyor.

Asus ZenBook Flip S

Asus ZenBook Flip S

Asus'un 2'si 1 arada dizüstü bilgisayarlarından biri olarak karşımıza çıkan Asus ZenBook Flip S, şu an bu kategoride dünyanın en ince cihazlarından biri. 10.9 mm'lik kalınlıkta olan cihaz, sadece 1.1 kilogram ağırlığında.

13.3 in. boyutunda bir ekranın sahibi olan Asus ZenBook Flip S, Intel Core i7 işlemciden güç alıyor. 16 GB kapasitesinde RAM ve 1 TB kapasitesinde SSD de bulunduran Asus ZenBook Flip S, böylece yine bu kategorinin en güçlü ürünlerinden biri. Flip S için 11.5 saatlik pil ömrü iddiasında bulunan Asus, bunda ne kadar haklı çıkacak; elbette bunu ZenBook Flip S'i test merkezimizde ağırladığımızda söyleyebileceğiz.

MSI GT75BVR Titan

MSI GT75BVR Titan

Computex'in bir diğer Titan'ı da MSI'dan geldi. MSI'ın GT75BVR Titan olarak isimlendirdiği yeni dizüstü bilgisayarı, kuşkusuz güçlü modellerden biri olarak karşımıza çıkıyor. İsminde yer alan VR ifadesinden de anlaşılabileceği gibi dizüstü bilgisayar sanal gerçeklik için uygun yapıda.

NVIDIA'nın Max-Q tasarımından esinlenen GT75BVR Titan, 17.3 inç boyutunda bir ekranın sahibi. Böylece üst düzey oyun keyfi sunacak gibi görünen GT75BVR Titan, mekanik klavyesiyle de göz dolduruyor.

Gigabyte Aorus X9

Gigabyte Aorus X9

Computex 2017'de dikkat çeken bir diğer dizüstü bilgisayar ise Gigabyte Aorus X9 oluyor. Yine MSI'ın Titan'ı gibi 17.3 inç boyutunda olan laptop, GTX 1070 SLI içeriyor. Yani bu canavarın içinde 2 adet GTX 1070 yer alıyor. Böylece tek GTX 1080'e kıyasla yüzde 30'luk bir performans artışı yakalama peşinde olan Gigabyte Aorus X9, agresif bir tasarıma ve mekanik tuş takımına sahip.

Bu sene Computex'in modası, NVIDIA Max-Q tasarımlı dizüstü bilgisayarlar. Gigabyte Aorus X9 da bunlardan biri olarak karşımıza çıkıyor. Gigabyte Aorus X9'un temmuz ayı itibariyle satışa sunulması planlanıyor.

Okuyucu Yorumları