İşte dördüncü Galaxy S6: Galaxy S6 DUOS

Samsung'un piyasaya süreceği dördüncü Galaxy S6 modelinin ismi ve fazlası sızdı!

İşte dördüncü Galaxy S6!

Samsung, Galaxy S6 ve Galaxy S6 Edge'le birlikte belki de dikkatleri üzerine en fazla çeken cep telefonu üreticisi oldu. Ancak Samsung'un bununla yetinmesini elbette beklemiyorduk. Gelen yeni haberler de bunu doğrular nitelikteydi; Samsung'un öncelikle Çin pazarına sunacağı, çift SIM girişli bir Galaxy S6 modeli günlerdir konuşuluyordu. Ve şimdi bu model hakkındaki bilgiler, daha da netleşmiş durumda. Samsung, Galaxy S6, S6 Edge ve S6 Active'in yanına, dördüncü S6 modelini koymaya hazırlanıyor.

Galaxy S6 ve onun biraz daha pahalı "kavisli" modeli olan S6 Edge'den sonra seriyi iki yeni modelle daha süsleme niyetinde olan Samsung, S6'nın daha "sağlam" sürümü olan ve böylece aktif yaşam koşullarına uyum sağlayabilecek Galaxy S6 Active'le yakın zamanda bir kez daha kullanıcıları heyecanlandırmıştı.

Çift SIM'li S6'dan gelen son sızıntının kaynağı bir Rus teknoloji sitesi. Hi-Tech.mail'in verdiği bilgiye göre Samsung, Galaxy S6'nın çift nano SIM kartlı sürümü, Galaxy S6 DUOS adını taşıyacak. Böylece çift hat sahiplerine de yeşil ışık yakan Samsung'un S6 Duos'ta da yine Galaxy S6'yla aynı teknik özellikler yer alacak. 5.1 QHD ekran, Exynos 7420 işlemci, 3 GB RAM ve 16 MP kameralı S6 Duos'un ek olarak bir de çift nano SIM kart slotu bulunacak.

Okuyucu Yorumları