İşte en çok veri alan ve gönderen cep!

iPhone 5 ve Galaxy S3 arasındaki en ilginç farkı öğrenmeye hazır mısınız?

iPhone 5 alıyor, S3 yolluyor!

Avrupa'da yapılan bir araştırma, Samsung'un Galaxy S3 cebini kullananların diğer tüm ceplerden daha fazla mobil veri gönderdiğini gösterdi.

Arieso tarafından yapılan araştırmanın sonuçları, şirketin CTO'su Michael Flanagan'a göre veri aktarım miktarının hiç yavaşlamadan arttığını gösteriyor. Arieso, araştırma sonuçlarını rakamlar yerine iPhone 3G kullanımıyla karşılaştırarak yayınlıyor.

Araştırmaya göre en çok veri indiren kullanıcılar, Apple iPhone 5 sahipleri. iPhone 5 kullanıcıları, iPhone 3G'ye göre 4 kattan fazla veri indiriyorlar. En çok veri indiren ikinci cep ise HTC'nin büyük ekranlı cebi HTC Sensation XL. Üçüncü sırada ise iPhone 3G'den yaklaşık 3 kat daha fazla veri tüketen Samsung Galaxy S3 yer alıyor.

İndirmelerde iPhone 5 önde olsa da, konu upload olduğunda, en çok veri gönderen cep, Galaxy S3 (iPhone 3G kullanıcılarının yaklaşık dört katı). Bu kategoride Galaxy Note 2 ikinci sırada yer alırken onu iPhone 5 takip ediyor. İki Galaxy'nin liderliği, Android ceplerde paylaşım imkanının çok daha basit olması şeklinde açıklanıyor.

Ankette yer alan tabletlerden en çok veri kullananlar ise iPad, iPad 2 ve Galaxy Tab 2 10.1. Bununla birlikte kullanıcılar, tabletleri daha çok Wi-Fi ile kullandığından ve tabletlere kısıtlı veri planları sağlandığından, akıllı ceplerin gerisinde kalıyorlar.

Okuyucu Yorumları