İşte Galaxy S4 Active!

Uzun zamandır hakkında konuşulan "sağlam Galaxy S4"ün ilk görüntüsü sonunda ortaya çıktı!

İşte Galaxy S4 Active!

Samsung'un Galaxy ailesine birçok yeni model eklemeye hazırlandığı haberleri, birkaç gündür bilişim dünyasını meşgul ediyordu. Galaxy S4 Active adı verilen modelin, özellikle doğa sporlarını seven teknoloji düşkünlerine hitap edeceği biliniyor.

GSMArena sitesi, S4 Active'e ait olduğu iddia edilen bir fotoğraf yayınladı. Toza karşı dayanıklı ve su geçirmez olduğu belirtilen telefon, Ferrari kırmızısı rengiyle hemen dikkat çekiyor. Telefonun arka kapağının dört köşesinde yer alan perçinler, çok daha endüstriyel bir görüntü yakalanmasını sağlamış. Bu açıdan telefon ilk bakışta son derece sağlam olduğunu hissettiriyor. Telefonun şarj girişi, içeriye su sızmasını engelleyen plastik bir kapağa sahip. Telefonun ön kısmında bulunan üç tuş, su sızdırmamaları için kauçuktan imal edilmiş.

Zor şartlara dayanmak üzere tasarlanan rakipleriyle kıyaslandığında Active'nin son derece çekici bir tasarıma sahip olduğu görülüyor. Eğer iddialar doğruysa telefon 1,9 GHz hızında dört çekirdekli işlemciye, 5 inç boyutlu Full HD çözünürlüklü ekrana ve 8 megapiksel arka kameraya sahip olacak.

Fotoğraf ilk bakışta gerçek olduğu hissini veriyor ancak Samsung, henüz S4 Active ile ilgili resmi bir açıklama yapmadı.

Okuyucu Yorumları