İşte Gigabyte'ın Thunderbolt anakartları!

Gigabyte'ın bir ilke imza atan anakartları resmen tanıtıldı! İşte dikkat çeken özellikleri...

Bu anakartlar "çok hızlı"

GIGABYTE TECHNOLOGY Co. Ltd, 11 Eylül 2012 Salı günü düzenlemiş olduğu lansmanda çift onboard Thunderbolt bağlantısını sunmada ilk olan en son GIGABYTE 7 serisi anakartlarını çok değerli basın mensupları ve iş ortaklarına tanıttı. Point Hotel Barbaros'ta düzenlenen etkinliğe katılan birçok seçkin davetli, GIGABYTE'ın Thunderbolt destekli anakartları hakkında GIGABYTE Satış ve Pazarlama Müdürü İbrahim Yıldırım tarafından yapılan sunumu dinleme ve soru sorma şansını yakaladılar.

Yapılan sunumda sadece beş dakika içinde 1TB veri aktaran nefes kesici veri aktarım hızıyla, aynı anda 12 cihaz artı 3 dijital görüntüye kadar bağlayabilme yeteneğiyle GIGABYTE Thunderbolt anakartların masaüstü bilgisayarda şimdiye kadarki en hızlı bağlantı arayüzünü sunduğu anlatıldı.

Ayrıca GIGABYTE Thunderbolt anakartların kullanıcılara, hem PCIe hem de DisplayPort trafiği içeren iki yönlü 10Gbps veri hattı üzerinden aynı anda 12 cihaza kadar papatya dizimi kullanma olanağı sağladığından bahsedilerek; bu anakartların PC'nize birden fazla yüksek hızlı depolama aygıtı ve HD ekran bağlamayı her zamankinden daha kolay yapabilmek için masaüstü PC bağlantısını yeniden tanımladığı önemle vurgulandı.

Lansmanda davetliler yapılan demo show ile anakartların performansını canlı olarak izleme olanağı da buldular.

Sunum sonrasında gerçekleşen hediye çekilişi sonucunda hediye sponsoru olan Buffalo Technology firmasından 2 şanslı kişiye hard disk hediye edildi.

Okuyucu Yorumları