İşte HP Pavilion Laptop'ların Özellikleri ve Fiyatları!

HP, yeni Pavilion dizüstü bilgisayarlarını Colorado Çölü'nde tanıttı.

HP yeni laptop'larını tanıttı!

HP, yeni dizüstü bilgisayar ailesini tanıttı. Yeni ürün grubunu bu kez eğlenceli bir etkinlikte tanıtmayı seçen HP, yeni Pavilion'larını Colorado Çölü'nde gözler önüne serdi. Her sene Colorado Çölü'nde düzenlenen bir müzik festivali olan Coachella'da düzenlenen lansmanda, HP'nin çevrilebilir ve geleneksel dizüstü bilgisayarları yer aldı.

İşte HP Pavilion Laptop'ların Özellikleri ve Fiyatları!

Tasarımları ve birbirinden farklı renkleriyle dikkat çekici duran yeni Pavilion'lar, yeni nesil Intel ve AMD işlemcilerden güç alıyor. Core i7 ve A10 işlemcilerle üst segmente de hitap eden HP, dizüstü bilgisayarların kameralarına kızılötesi kamera da yerleştirmiş. Bu kamerayla Windows Hello yüz tanıma uygulamasını müşterilerin kullanımına sunan HP, yine kameralarda 88 derecelik geniş açı kullanmış. Böylece bu cihazlarda Skype görüşmeleri daha rahat yapılacak gibi görünüyor.

HP, yeni Pavilion'larda çarpıcı renkler kullanmayı uygun görmüş. Mat yüzeyiyle dikkat çeken laptop'lar, mavi, kırmızı, pembe, altın ve gümüş seçeneklerle raflarda bulunacak. Yine HD ve Full HD ekran seçenekleriyle de bulunabilecek olan dizüstü bilgisayarlar, 2K ve 4K seçeneklerine ise ne yazık ki sahip değiller.

İşte HP Pavilion Laptop'ların Özellikleri ve Fiyatları!

Yeni HP Pavilion dizüstü bilgisayarlar, geleneksel modellerde 14, 15.6 ve 17.3 inç ekran boyutlarına sahipken, katlanabilir tasarımlı olan modellerse 11.6, 13 ve 14 inç ekran boyutlarıyla gelecek. Bunlardan; HD çözünürlüğünde, dokunmatik özellikli ve 15 inç boyutlu, AMD işlemcili ve 8 GB RAM'li Pavilion Notebook'un fiyatı 600 Dolar olarak belirlenirken, Full HD çözünürlüğünde ve 14 inç boyutlu, Core i5 işlemcili ve 8 GB RAM'li katlanabilir dizüstü bilgisayarın fiyatı ise 720 Dolar olarak biçilmiş. Elbette yeni laptop'larda da isteğe bağlı özelleştirmeler mümkün. Kullanıcılar satın alma aşamasında farklı depolama kapasitesi seçeneklerini ve HDD / SDD seçeneğini kendilerinin belirleyebileceği tercihler yer alıyor.

HP'nin yeni laptop'larının ne zaman piyasaya çıkacağı ise henüz açıklanmış değil, ancak çok gecikmeyecektir.

Okuyucu Yorumları