İşte Huawei Porsche Design Design Mate RS

Huawei'nin P20 ve P20 Pro ile aynı anda tanıttığı Porsche Design Design Mate RS, yüksek fiyatı karşılığında bakın neler sunuyor...

Huawei'den çok  özel bir telefon

Huawei P20 ve P20 Pro yeni tanıtıldı ancak Çinli telefon üreticisinin en üst seviye telefonları, bunlar değil. Bu unvan, aynı anda tanıtılan Huawei Porsche Design Design Mate RS'ye ait.

İşte Huawei Porsche Design Design Mate RS

Porsche Design Design Mate RS'nin öne çıkan birkaç özelliği var. Bunların belki de en başında ekran içi parmak izi sensörü geliyor. Bu sayede parmağınızı ekrana dokundurarak kilidi açabiliyorsunuz. Telefonun arka yüzünde de, sebebini bilmediğimiz biçimde, bir parmak izi tarayıcısı bulunuyor. 6 inç'lik 1440x2880 OLED ekrana sahip Porsche Design Design Mate RS, P20 Pro'nın 1080x2240 ekranına göre daha keskin görüntüler sunuyor.

Kablosuz şarjı destekleyen cihaz, Huawei'ye göre bir telefonda ilk kez havacılıkta kullanılan soğutma teknolojisine yer veriyor. Mate RS bu sayede fazla ısınmıyor.

Geri Kalanı Pro Gibi

Mate RS'nin geriye kalan özellikleri, Huawei P20 Pro'dan çok farklı değil. 4.000mAh pille gelen telefonda üç arka yüz kamerası, 24MP ön kamera, Kirin 970 yonga seti ve 6GB RAM var. Telefonun depolama alanı seçenekleri ise 256GB ve 512GB ile çok daha geniş alan sunuyor.

Huawei Porsche Design Design Mate RS'nin 2.100 dolarlık fiyatı fazlasıyla pahalı. Telefon, şu an satışa sunulmuş durumda.

Okuyucu Yorumları