İşte IBM ISS!

IBM ISS, altyapı yatırım maliyetini azaltırken, kapsamlı ve kullanımı basit koruma sağlıyor.

İşte IBM ISS!

IBM şirketi Internet Security Systems, mevcut Proventia® Ağ Posta Güvenlik Sistemi'ne dayanan yeni bir sanal e-posta güvenlik çözümü sunuyor. Bu ürünün sanal versiyonu, robust e-posta güvenliğinin tek bir parça donanım içerisindeki diğer uygulamalarla yanyana çalışmasına izin vererek, kendi bilgi işlem ortamını koruması ve desteklemesi için gereken fiziksel unsurların konsolide edilmesine yardım ediyor. Ürün, çeşitli büyüklüklerde kurumların e-posta sistemlerini etkileyen spam, yemleme saldırıları, virüsler, solucanlar ve diğer kötü niyetli kodları bloke etmek üzere tasarlandı. Proventia Ağ Güvenlik Sistemi aynı zamanda, şirketlerin hassas veya gizli verilerinin e-posta yoluyla şirket dışına sızmasının engellenmesine de yardımcı oluyor.

"Pek çok kurumun veri sızıntısı ve gizli bilgi kayıplarına kurban gittiği günümüz bilgisayar ortamında, hem gelen hem giden iletişimi teftiş etme becerisine sahip güçlü bir e-posta güvenlik ürünü her ağ altyapısı için gerekli olan bir parça. Her mesajın amacını ve içeriğini anlayabilecek, bütünüyle otomatik araştırma yapan bir e-posta güvenlik çözümü kullanmayan, kurumlar savunmasız kalacak." diyen IBM ISS E-Posta ve İçerik Güvenliği Bölüm Müdürü Scott Paisley, "Maliyetleri azaltan ve karmaşayı ortadan kaldıran sanal ortamların faydalarının farkına varan kurumların sayısı arttıkça, yaklaşık 13 yıldır müşterilerine sunduğu kesin güvenlikle, bu sanallaşma girişimlerini destekleyen IBM ISS sektör içerisinde ön planda kalacaktır." diye ekledi.

Kilit noktalar olan mesajlaşma ve işbirliği için sanal çözümleri kullanmayı seçen şirketler, sanallaşmanın maliyetleri ve bilgi işlem yapılarının idari yükünü önemli ölçüde azalttığını kabul ediyorlar. Mesajlaşma teknolojisinin bütünlüğünü sağlayarak sanal güvenlik çözümü ile IBM, toplam donanım maliyeti düşük izleme, denetleme ve blokaj sağlar.

Yeni IBM ISS sanal e-posta güvenlik cihazı müşterilerini, orjinal Proventia Ağ Posta Güvenlik Sistemi'ne eş güçte kapasite ile donatıyor. Yalnızca anti-spam teknolojisine yönelen pekçok e-posta güvenlik çözümünün aksine, sektörün lider teknolojilerinden biri olan saldırı önleme sistemi (IPS- Intrusion Prevention System) aracılığı ile, IBM ISS çözümü, mesajlaşma tehditlerine karşı daha geniş kapsamlı, ön-korumalı bir güvenlik sunuyor. Başroldeki bu kilit teknolojiye ek olarak, Proventia Ağ Posta Güvenlik Sistemi, mesajlaşma altyapılarını korumak üzere müşterilerine katmanlı çözümler sağlayarak, hem geleneksel hem de görüntü-tabanlı spamleri; etkili bir şekilde engellemek üzere tasarlandı.

IBM'in Proventia portföyü, bütünleştirilmiş ve birleştirilmiş güvenlik platformunun bir parçasıdır. IBM Internet Security Systems ürün hattı, merkezi yönetim konsolu IBM Proventia Management Site Protector ile entegre biçimde, korumayı maksimize etmek ve yönetimi basitleştirmek için dizayn edildi. Proventia Koruma Platformu vasıtasıyla IBM ISS, ağdan sunucuya çok katmanlı bir koruma sağlıyor. IBM güvenlik çözümleri, ürünlerine IBM ISS X-Force® Ar-Ge takımının benzersiz IBM Sanal Yama® teknolojisi, müşterilerini şirket varlıkları izinsiz girişlerden etkilenmeden önce korumak üzere tasarlanmıştır.

Proventia Ağ Posta Güvenlik Sistemi'nin sanal versiyonu bu aydan itibaren geçerli olmak üzere programlandı. Ürün derecelendirilebiliyor ve kademeli olarak ücretlendirilebiliyor. Bu da her büyüklükteki işletmenin ulaşılabilir fiyatlarda güvenlik elde etmesini mümkün kılıyor. Gelecekte diğer platformlara genişlemesi planlanmakla birlikte, ürün şu an için Vmware sanallaşma platformunu destekliyor. IBM ISS e-posta güvenlik çözümleri hakkında daha fazla bilgi için buraya tıklayarak web adresini ziyaret edebilirsiniz.

Basın bülteninden derlenmiştir.
ISS Türkiye Temsilciliği Infonet: Infonet

Okuyucu Yorumları