İşte İnteraktif Video Bazlı Simülasyon Uygulaması

SIMULAPP, kullandığı oyunlaştırma tekniği ile eğitimleri kişiselleştirilmiş keyifli bir yolculuk haline getiriyor.

SIMULAPP nedir?

Eğitim içeriklerinizi herhangi bir teknik bilgi ve beceriye ihtiyaç duymadan dakikalar içerisinde interaktif video bazlı simülasyonlara çevirmenizi sağlayan SIMULAPP, kullandığı oyunlaştırma tekniği ile eğitimleri kişiselleştirilmiş keyifli bir yolculuk haline getiriyor.

Kurumsal şirketler ve onlara hizmet veren sektördeki eğitim şirketleri için tasarlanan yeni nesil teknolojik eğitim platformu SIMULAPP; sektörden bağımsız olarak müşteri deneyimi projelerinden satış görüşmelerine, çağrı merkezi uygulamalarından işe alım görüşmelerine, oryantasyon projelerinden zorunlu yasal eğitimlere kadar her alandaki eğitimlerin tasarlanması için ideal çözümler sunuyor.

Bireysel eğitim yolculukları analiz ediliyor

Türkiye'nin en büyük şirketlerine hizmet veren ve 15.000'in üzerinde kullanıcıya sahip platform, interaktif gerçek senaryolardan oluşan eğitim yolculukları ile klasik online eğitimlerin aksine dinamik bir model sağlıyor. Kurumsal şirketler kullanıcıların öğrenme deneyimlerini detaylı olarak analiz edebiliyor. Yetkililer, bireysel olarak her bir takım elemanının yaklaşımını, yarattığı deneyimi, işle ilgili kişisel yöntemini görebilme imkanına sahip oluyor.

Kullanıcı dostu arayüzü ile herkese kolay eğitim

SIMULAPP, her seviyeden kullanıcının kolayca anlayabileceği kullanıcı dostu bir arayüze sahip. Bu sayede kullanıcılar uygulamaya hızla adapte olur ve kısa zamanda etkin bir eğitim alma fırsatına sahip olurlar. SIMULAPP, sadece son kullanıcılar için değil aynı zamanda eğitim haritasının oluşturulması için de oldukça kolay bir arayüz sunar. Bu sayede kurumsal şirketler, çalışanları için oluşturmak istedikleri eğitim senaryolarını teknik bir ekip desteği olmadan kolayca tasarlayabilirler.

Eğitim haritası oluşturma özelliği ile kullanıcının yanıtları doğrultusunda, farklı senaryolar üzerinden ilerlemeye imkan veren uygulama ile şirketler, çalışanlarının eksiklerini ve güçlü yönlerini belirleyerek insan kaynakları departmanları için değerli bir kaynak oluşturur. Kişiselleştirilmiş geri bildirim alma ve eğitim sayesinde uygulama, her bir takım elemanının yaklaşımını, yarattığı deneyimi, işle ilgili kişisel yöntemini detaylı şekilde yöneticiye raporlar ve kişilerin bireysel eğitim yolculuklarının analiz eder.

Nar Eğitim'in teknolojik yönü NarTek

Tüm sektörlerde interaktif video bazlı simülasyon uygulaması sunan SIMULAPP, 16 yıldır kurumsal eğitim sektörünün öncüsü olan Nar Eğitim ve Danışmanlık'ın grup şirketi NarTek tarafından hayata geçirildi. NarTek, yeni nesil dijital ve teknolojik bakış açısı ile Nar Eğitim ve Danışmanlık'ın öğrenmede bütüncül yaklaşımını bir araya getiren ürünler tasarlar.

Okuyucu Yorumları