İşte Lenovo Yoga 720 ve Özellikleri!

Lenovo, tanıttığı yeni Yoga 720 ile önemli özellikler sunuyor.

İşte Lenovo Yoga 720!

Lenovo, dizüstü bilgisayar dünyasında kategori öncüsü olan ve büyük hayran kitlesine sahip Yoga serisinin en son modeli Yoga 720'yi tanıttı.

Aktif kalem özelliği ile büyük ses getirecek Yoga 720 modeli, Yoga serisinin diğer üyeleri gibi 360° döndürülebilir menteşesi ile dört farklı kullanım şekli sunuyor.

Aktif kalem ile yaratıcılığını konuştur

Aktif kalem ile yaratıcılığını konuştur

Yoga serisinin aktif kalem ile gelen ilk modeli olan Yoga 720, Windows 10'un sunduğu yeniliklerden de sonuna kadar faydalanıyor. Aktif kalem desteğiyle, One Note, Paint 3D, Word, Powerpoint ve Web tarayıcıları üzerinden kullanılabilen Ink özelliklerini kolayca yönetebilir, yaratıcılığınızı sergilerken günlük işlerinizi kolayca halletmenin keyfini yaşayabilirsiniz. Ink ve Yoga 720'nin kalemi sayesinde kolayca 3 boyutlu çalışmalar yapabilir hatta çalışmalarınızı 3D printer ile 3 boyutlu çıktı olarak da alabilirsiniz.

Tek şifreniz parmak iziniz

Tek şifreniz parmak iziniz

Yoga 720'nin 13" modeli yalnızca 14,3 mm incelikte ve 1,3 kg hafiflikte. 7. Nesil Intel® Core™ i7 işlemciye sahip modelin, FHD ekranı bulunuyor ve 8 saate varan pil ömrü sunuyor. JBL'in geliştirdiği hoparlörlerle Yoga 720'nin 13" modeli, Dolby Audio Premium teknolojisi ile kaliteli bir ses deneyimi de vadediyor. Ayrıca parmak izi okuyucu özelliği sayesinde ürünlerde Windows Hello desteği bulunuyor. Bu sayede bilgisayarınızı yalnızca parmak iziniz ile yönetebilir, şifrelerinizi hatırlama sıkıntısına elveda diyebilirsiniz.

Okuyucu Yorumları