İşte Samsung'un en yeni Galaxy'si!

Samsung, Galaxy ceplerine bir yenisini daha kattı. Yeni modelde, çoktandır görmediğimiz detay var!

En yeni Galaxy sahnede!

Samsung, Galaxy cepleri arasına yeni bir model daha kattı. Bütçe dostu yeni akıllı telefonu Galaxy Core Advance ile giriş seviyesi iyi bir akıllı telefon satın almak isteyen kullanıcıları sevindirecek olan Samsung, ayrıca bu telefonla birlikte bazılarımızın özlediği bir özelliği de geri getiriyor.

Giriş seviyesi akıllı telefonlar arasına yeni birini daha katan Samsung, Galaxy Core Advance ile artık akıllı cepler arasında nadiren gördüğümüz fiziksel tuşları da geri getiriyor. 4.7 inç ekrana sahip olan Galaxy Core Advance, ekranının hemen altında üç adet fiziksel tuş bulunduruyor. Bazı kullanıcılar tarafından beğenilen fiziksel tuşlar böylece Core Advance ile yeniden hayat buluyor.

Galaxy Core Advance'in teknik detaylarına baktığımızda ise bütçe dostu bir telefona uygun özellikleri görüyoruz. Android 4.2 işletim sistemiyle çalışan ve TouchWiz arayüzüne sahip olan Galaxy Core Advance, 480 x 800 piksel çözünürlüğünde görüntü üretiyor. Çift çekirdekli 1.2 GHz hızında işlemcinin de sahibi olan telefon, 1 GB RAM ve 8 GB dahili depolama alanı gibi teknik detayları da içeriyor. Bu arada telefonda MicroSD kart ile hafızayı genişletebilmeniz de mümkün.

Okuyucu Yorumları