İşte Toshiba Encore Mini!

Toshiba'nın ultra-taşınabilir 7" Encore Mini tableti tanıtıldı.

İşte Encore Mini!

TNB Bilgisayar ve Görüntü Sistemleri A.Ş, ergonomik tasarımlı, uygun fiyatlı ve mobil kullanıma yönelik tasarıma sahip Bing özellikli Windows 8.1 ve Microsoft Office 365 Personal kullanımı sunan 17.8 cm (7") ekranlı Encore Mini tableti tanıttı. Encore Mini'nin kullanışlı ve kompakt formu sayesinde kullanıcılar, cihazı diledikleri her yere beraberlerinde taşıyarak hareket halindeyken bile işlerini diledikleri gibi depolayıp senkronize edebiliyorlar veya en yeni filmleri izleyebiliyorlar. Özelliklerin ve formun birleşimi Encore Mini'yi Windows-tabanlı her hangi bir PC için mükemmel bir eşlikçi haline getiriyor.

İdeal mobil eşlikçi

Encore Mini içerik izlemek, küçük bir çantaya sığabilmek ve hareket halindeyken rahat kullanım için tek elle kullanılmak üzere tasarlanandı. Portre modu için optimize edilen Encore Mini'nin ergonomik tasarımı ve küçük boyutu evde ve ev dışında internete bağlı olmasıyla kullanışlılık sağlıyor. Belgeleri gözden geçirmek, senkronize etmek ve kaydetmek ve internet gezintisi için mükemmel bir platform sağlamasından dolayı kullanıcılar iş ve eğlence amaçlı kullanımlarına sanal olarak her yerden devam edebiliyorlar.

Her yerde Windows ve Microsoft Office 365

Encore Mini'nin mobil formu Bing özellikli Windows 8.1 ve bir yıllık ücretsiz Microsoft Office 365 Personal ile birleşiyor. Tüm çok kullanılan uygulamaların mevcut olduğu cihazla seyahat sırasında e-postaları okumak veya sunumları izlemek her zamankinden daha kolay. Buna ek olarak Encore Mini, Windows uygulamaları ve hizmetleriyle kolaylıkla çalışıyor, böylece kullanıcılar toplantı aralarında veya evde dinlenirken Microsoft Office 365 uygulamasını ana bir PC'yle bağlayarak veya belgelere bulut üzerinden erişerek tam bir Windows deneyimi yaşamanın keyfine varabiliyorlar.

Ücretsiz olarak sunulan 1TB kapasiteli OneDrive internet üzerinde depolama ve kapasiteyi artırabilme seçeneği ile kullanıcılar diledikleri kadar veriyi saklayabiliyorlar. 60 Skype dünya dakikası ile arkadaşları ve aileleri ile iletişimde kalabiliyorlar.

Encore Mini Teknik Özellikler

Ekran: 17.8 cm (7'') 1024x600 piksel
İşlemci: Intel®AtomTMZ3735G işlemci
Grafik: Intel® HD grafikler
Hafıza: 1 GB DDR3L 1333MHz
Bağlantılar: 1 x Micro-USB, 1 x microSD kart (128 GB'a kadar), WLAN 802.11 bgn, Bluetooth 4.0
Kamera: 0.3MP ön, 2MP arka kamera
İşletim Sistemi: Bing özellikli Windows 8.1
Pil ömrü: 72 saate kadar
Boyutlar: 119.8 x 199 x 10.9 mm
Ağırlık: 350 gr.

Okuyucu Yorumları