İstediğiniz her yerde bir gözünüz olsun!

Teknolijinin gelişmesi, yerel ağ ve internet kullanımının yaygınlaşmasıyla kapalı devre video kamera sistemleri, yerini IP Camera sistemlerine bırakıyor. Yerel ağın ya da internetin ulaştığı heryerden ulaşılabilen IP Camera'lar düşük maliyet, kurulum ve kullanım kolayılığı açısından da avantaj sağlı

İstediğiniz her yerde bir gözünüz olsun!

Beyaz Bilgisayar'ın Türkiye pazarına sunduğu Orite IP Cam, herhangi bir zamanda ve yerde evinizi, ofisinizi, dükkanınızı ya da fabrikanızı herhangi bir bilgisayardan, internet yoluyla canlı olarak hızlı bir şekilde görüntüleyebilme imkânı sağlıyor.

Güvenlik kamerası, reklam ve video konferans amaçlı kullanılabilen Orite IP Cam, internet üzerinde var olan LAN/WAN hatlarını kullanarak görüntüyü network üzerinden iletebiliyor. Görüntü iletimi için IP Cam'in bulunduğu yerde PC'ye ihtiyaç duyulmamaması ürünün en cazip yönlerinden biri. Evinizin ya da işyerinizin herhangi bir odasına IP Cam'i bilgisayar bağlantısına ihtiyaç duymadan kurabilir, RJ-45 konnektörü bulunan bir ADSL veya Kablo Modem sayesinde internete bağlayabilirsiniz.

Böylece, örneğin siz Avusturalya'dayken evinizin veya ofisinizin herhangi bir yerini, kurduğunuz IP Cam sayesinde izleyebilirsiniz. Yine aynı yöntemle çalışan anne ve babalar evde bakıcıya bıraktıkları çocuklarını dilediği zaman işyerinden izleme şansına sahip olabiliyor.

IP Cam'in ağ sistemlerine kurulumu için ayrı bir kablo sistemi kurmak gerekmiyor. Mevcut UTP hatlarını kullanarak ağ sunucusuna bağlanabiliyor.

320x240 ve 176x144 çözünürlükte olmak üzere iki ayrı video çözünürlüğü bulunan cihaz ile 640x480 çözünürlüğünde durağan görüntü yakalamak mümkün. Yanlış şifre veya IP adresi girilmesi gibi durumlarda Donanım Sıfırlama Tuşu (Reset to Factory Settings) yardımıyla kamerayı fabrika ayarlarına döndürmeniz mümkündür.

Orite IP Cam sayesinde internet üzerinden video konferans görüşmelerinizde, bağlantı IP adresi üzerinden yapıldığı için çok daha hızlı ve güvenli görüntü alışverişi yapılması mümkün.

Teknik özellikler:

10/100Mbps Ethernet kartı
Görüntü resim sıkıştırma
Linux tabanlı server
HTTP/SMTP/FTP desteği
Java ve ActiveX denetimi sürümü
PC ve MAC seri bağlantıları için GPIO
Tarih ve saat göstergesi
Kullanıcı tanımlı şifre kontrolü
Dinamik IP Port ayarı

Okuyucu Yorumları