İster el, ister omuz, ister sırt çantası

Laptop çantanızı ister el, ister omuz, ister sırt çantası olarak kullanmaya ne dersiniz?

Dönüşebilen çanta yapıldı

Taşınabilir bilgisayar kullanıcıları için vazgeçilmez bir aksesuar olan bilgisayar çantalarının sağlam, güvenli olması ve rahat taşınması çok önemli. Bunların yanı sıra bir de farklı kullanım şekli olan bir bilgisayar çantası, pek çok kullanıcının ortak isteği.

M&W ürünlerinde bu isteğe yanıt veren bir model üreten Marka Teknoloji, standart ürünler yerine, hayatı kolaylaştıran tasarımlı ürünlere imza atmayı sürdürüyor. İstendiğinde el çantası, istendiğinde sırt çantası olarak kullanılabilen M&W BWS bilgisayar çantası, özel tasarımı ile dikkat çekiyor.Tasarım patenti Marka Teknoloji'ye ait olan M&W BWS (Business Work&Sport) bilgisayar çantası, su geçirmez 1900D kumaş ile derinin bir araya geldiği şık bir ürün. Standart elde taşınan bir bilgisayar çantası görünümündeki ürün, arkasındaki fermuarlı bölümde gizlenmiş olan sırt omuzlukları çıkarılarak kolay bir şekilde sırt çantasına dönüştürülüyor. Aynı şekilde omuzluklar fermuarlı bölüme gizlenerek tekrar el çantası haline getirilebilen ürün, kullanıcılara farklı kullanım seçeneği sunuyor.

Elde, omuzda ya da sırtta kullanılabilen M&W BWS bilgisayar çantasının fiyatı 45,90 TL (KDV dahil). Ayrıntılı bilgi için: Marka Teknoloji, 0216- 370 91 54, www.mw.com.tr

Okuyucu Yorumları