İşyerinizde Verimlilik Düşükse...

İşletmelerde personel verimliliği hayati öneme sahiptir. Yüksek verim, beraberinde işletme maliyetlerinden tasarrufu ve daha yüksek kâr marjlarıyla çalışmayı getirir. Bu gerçekten yola çıkan BEA Systems, işletmelerde verimliliği artıracak yeni çözümlerini geçtiğimiz günlerde duyurdu.

İşyerinizde Verimlilik Düşükse...

BEA Systems, işletmelerde personelin daha verimli çalışmasına katkıda bulunacak yeni çözümlerini duyurdu. Daha yüksek personel verimi, "portlet" kütüphanesinin genişletilmesi, mevcut "portlet" teknolojilerine yükseltmeler ve BEA WebLogic Portal™ 8.1 için gelişmiş işbirliği ve entegrasyon araçlarının devreye sokulması ile sağlanacak.

Söz konusu genişletmeler ve yükseltmeler arasında, SAP ve Siebel için tasarlanmış, portalların içine kolayca entegre edilebilecek yeni servis ve uygulamalar yani "portlet"ler, Compoze Portlet'leri, işbirliği ve ortaklaşa çalışma için geliştirilmiş WebLogic Edition ve BEA'in iş ortaklarından Kapow Technologies'in geliştirdiği, işbirliği ve entegrasyon odaklı WebLogic Edition araçları yer alıyor. Bu teknolojiler, personelin farklı kaynaklardan gelen verilere ve kritik öneme sahip bilgilere erişimini ve onları kullanmalarını kolaylaştırırken bu bilgileri kendi kişiselleştirilmiş portallarına entegre etmelerine de olanak tanıyor.

BEA Systems Türkiye'de eSolutions tarafından temsil ediliyor.

Okuyucu Yorumları