iWatch üretiminde ciddi sorunlar!

Sony ve Samsung gibi dev rakipleri önemli ürünleri piyasaya sürerken, Apple neden halen sessiz?

Herkes yapıyor; Apple bakıyor

iWatch'ın üretimi hakkındaki söylentilere bakılırsa, geçtiğimiz birkaç ay, iWatch için oldukça zorlu geçti. Söylenenlere göre, Apple'ın akıllı saatinin fabrikada yaşadığı sorunlar nedeniyle, üretimin yarısından azı kullanılabilir bir şekilde ortaya çıkıyor.

The Information'a göre Apple, batarya problemleri yüzünden kullanılacak ekran teknolojisinin seçiminde zor anlar yaşıyor.

İddialara göre, Apple, iWatch parçalarının üretimini, bir üretici firma ile, geçtiğimiz yılın sonlarına doğru durdurdu. Ancak, halen büyük bir takımın iWatch üzerinde çalıştığı tahmin ediliyor. Ayrıca The Information'ın bildirdiğine göre, Apple'ın üretici değiştirmesi karşılaşılmadık şey değil, yani bu durum çok da kötü bir haber sayılamaz.

Bir başka problem ise, iWatch üzerinde çalışmakta olduğu söylenen eski iPod yazılım yöneticisi Bryan James'in Nest Labs'e geçmiş olması ve bu şirketin de Google tarafından satın alınması. Kaynağın söylediğine göre, içlerinde "saat benzeri bir ürün"ün de yer aldığı bazı Apple patentlerinde James'in adı geçiyor.

Apple'ın iWatch'ı halen çıkacağından emin olduğumuz bir ürün değil. Şu anda her şey söylentiler ve fısıltılardan oluşuyor. Ayrıca, bu sorunlar, iWatch üretiminin 2014 yılında gerçekleşemeyeceği anlamına da gelmiyor. iWatch'ın piyasaya çıkması için yeterli vakit halen var; her ne kadar rakipleri akıllı saatlerini ardı ardına piyasaya sürmüş olsa bile...

Okuyucu Yorumları