Jabra'dan dokunmatik Bluetooth'lar

Jabra ilk dokunmatik kablosuz Bluetooth kulaklıkları tanıtıyor. İşte eller serbest ürünler...

Dokunmatik Bluetooth'lar

Jabra, sektördeki ilk dokunmatik ekranlı kablosuz kulaklıklarını sergiliyor. Jabra PROTM 9400 ve Jabra GOTM 6400 serileri ve Jabra BIZ620 USB'yi Türkiye'de ilk kez 5. İstanbul Çağrı Merkezi Konferansı ve Fuarı'nda ziyaretçilerin beğenisine sunuyor.

Dokunmatik ekranlı ilk kablosuz Bluetooth ve DECT kulaklık çözümleri Jabra GO6400 ve Jabra PRO9400 serileri; profesyonel ofis kulaklıklarının ses, alan ve kalite performansını mobil kulaklıkların esnekliğiyle birleştirmeyi hedefliyor. Çoklu fonksiyon tuşunu ve dokunmatik ekranı sayesinde kullanıcılar çağrıları uzaktan cevaplayabiliyor, sonlandırabiliyor, reddedebiliyor, arayan numarayı geri arayabiliyor, çağrılar arasında geçiş yapabiliyor ya da ses seviyesini ayarlayabiliyorlar.

Jabra'nın ofis ve çağrı merkezi çalışanlarının rahatlığını sağlamak amacıyla sunduğu profesyonel kablolu ve kablosuz kulaklıklar, gün boyunca telefon başında çalışan çağrı merkezi ve ofis çalışanlarını masa bağımlılığından kurtarıyor ve daha serbest hareket etmelerine olanak tanıyor. Jabra'nın profesyonel kulaklıkları sayesinde telefon tutma zorunluluğu ortadan kalkan çalışanlar, bir yandan telefonla konuşurken diğer yandan kolaylıkla not alabiliyor veya bilgisayar kullanabiliyorlar.

Profesyoneller için verimlilik arttırıcı ürünler

Profesyoneller için verimlilik arttırıcı ürünler
Çağrı merkezlerini hedef alan ürünler

Jabra, 26 – 27 Ekim 2009 tarihleri arasında Lütfi Kırdar Kongre Merkezi Rumeli Salonu'nda düzenlenecek olan 5. İstanbul Çağrı Merkezi Konferansı ve Fuarı'nda D3 numaralı standda yeni ürünlerini tanıtıyor.

Jabra'nın fuarda sergilediği ürünler arasında dokunmatik ekranlı ilk kablosuz Bluetooth ve DECT kulaklıklar olan Jabra GOTM 6400 Serisi ve Jabra PROTM 9400 Serisi, Birleşik İletişim (Unified Communications-UC) çözümlerine yatırım yapan şirketlere yönelik Jabra BIZ620 USB ile Jabra BIZ2400 gibi en yeni ürünlerinin yanı sıra Jabra LINKTM 220 ve Jabra LINKTM 280 gibi yeni USB adaptör çözümleri de alıyor.

Masaüstü telefon, cep telefonu ve bilgisayar tabanlı VoIP cihazlara aynı anda bağlanma ve görüşme yapma olanağı tanıyan yeni Jabra GO6400 ve Jabra PRO9400 serileri, dokunmatik ekranları sayesinde kolaylıkla yönetilebilen kulaklıklardan oluşuyor. Bu sayede ofis içinde hareket özgürlüğüne kavuşan kullanıcıların iş verimliliği arttırmayı amaçlıyor.

Okuyucu Yorumları