Jabra'dan USB destekli ilk cep telefonu...

Jabra, USB destekli ilk telefonu DIAL 520 OC'yi satışa sunuyor. İşte detaylarıyla DIAL 520 OC...

Jabra da USB dedi!

Jabra DIAL 520 OC, GN Netcom'un Microsoft Office Communicator 2007'yi destekleyen ilk USB telefonu olma özelliğini taşıyor. GN Netcom, Jabra DIAL 520 OC ile Microsoft Office Communicator 2007 ile en iyi seviyede ses netliği sağlanabilmesi için gerçek genişbant ses ve sezgisel kullanım gibi yenilikçi özellikler getiren bir USB telefon yarattı. Jabra DIAL 520 OC, Office Communicator için taşınabilirlik sunan en uygun fiyatlı cihaz olma özelliğini taşıyor.

Cihaz tüm diğer tuş tabanlı telefonlar gibi basitçe bilgisayara bağlayarak IP telefonuna geçmelerini sağlıyor. Tak-çalıştır özellikleri ve taşınabilirliği ile de dikkat çeken DIAL 520 OC USB; kablolu, kablosuz DECT ve çoklu kullanıma sahip Bluetooth kulaklıklarıyla Jabra'nın Microsoft Office Communicator 2007'i destekleyen ödüllü ürün portföyünü genişletiyor.

Jabra DIAL 520 OC, verimliliği en üst seviyeye taşımak için sunduğu üstün kullanım özellikleriyle ofiste ya da dışarıda bir IP telefonunda aranan tüm beklentileri karşılıyor.

Cihazın önemli özellikleri

Cihazın önemli özellikleri

Cihaz, Microsoft Office Communicator 2007'le kesintisiz entegrasyon sağlamak için konumlandırılmış "cevapla", "sonlandır" ve "sessiz" tuşlarıyla birlikte geliyor. Jabra DIAL 520 OC'yi farklı sektörler ve ofis personelinden saha elemanlarına ve yöneticilere kadar farklı kullanıcıların kullanımı için uygun hale getiren en önemli özellikler şöyle:

• Cihaz üzerine konumlanmış "cevapla", "sonlandır" ve "sessiz" tuşları aracılığıyla Microsoft Office Communicator 2007 ile kesintisiz entegrasyon
• En iyi seviyede ses netliği için genişbant ses
• Herhangi bir ek sürücü gerekmeksizin anında bağlanıp-kullanılabilir
• Çağrı detaylarını gösteren LCD ekran.

Jabra DIAL 520 OC, Türkiye'de Tesan distribütörlüğünde 112 dolar + KDV'den satışa sunuluyor.

Jabra'nın Microsoft Office Communicator 2007 ile uyumlu diğer ürünleri şöyle:
• Jabra M5390 USB/Multiuse,
• Jabra GN9330 USB,
• Jabra GN9350 kablosuz kulaklıklar
• Jabra GN2000 USB kablolu kulaklık

Basın bülteninden derlenmiştir.

Okuyucu Yorumları