Japonya'daki Apple çılgınlığı şaşırttı!

Apple'ın içerisinden "sürpriz" ürünler çıkan "şanslı çantası" için donmayı bile göze aldılar!

Apple çılgınlığı!

Japonya'daki Apple mağazalarının düzenlediği "şanslı çanta" kampanyası, ülkedeki bazı Apple hayranlarını adeta çılgına döndürdü. Fiyatları yaklaşık 300 dolara denk gelen sırt çantaları alırken, içerisinde ne olduğunu bilmiyorsunuz. Çoğundan iPad Air 2 veya iPad Mini 3 çıktığı söylenen çantalardan nadiren MacBook Air, Beats Wireless ve Apple TV gibi ürünlerin de çıkabildiği söyleniyor.

En "şanssız" çantadan ise iPod Touch çıkabildiği iddia ediliyor. ABD'li teknoloji devinin şans oyunu, Japonya'nın Sapporo şehrindeki Apple hayranlarının çok ilgisini çekmiş olacak ki 1 Ocak'ta bir Apple Store'un önü, zorlu hava şartlarına rağmen bekleyen insanlarla doluydu. Saat 16:30'da sekiz kişiden oluşan sıra, çantanın satışa sunulacağı 2 Ocak'ı gece yarısı kamp yaparak bekledi. Sapporo sakinlerinin karlı ve sert havalara alışık olduğu kesin, ancak kaldırımda saatlerce oturmak, pek de kolay olmasa gerek. Hatta sırada hareketsiz bekleyenlerin hayatlarını tehlikeye attığını söylesek, abartmış olmayız.

1 Ocak'ı 2 Ocak'a bağlayan akşam Apple Store çalışanlarının karlar altında sırada bekleyenlere sıcak mısır çorbası dağıttığı söyleniyor. Gece boyunca yaşananları en iyi galerimizdeki kareler anlatıyor.

İşte karelerle Sapporo'da yaşanan Apple çılgınlığı!

Okuyucu Yorumları