Jason Bourne 3D, Çinlileri hasta etti!

Hızlı aksiyon sahneleriyle dolu olan popüler filmin 3D sürümü, pek çok insanı hasta etti!

Herkesi hasta eden film!

Çinli sinema izleyicileri aksiyon sahneleriyle ünlü Jason Bourne'un 3D sürümü için verdikleri parayı geri talep ediyorlar! Bunun nedeni ise bu ağır aksiyon sahnelerini 3D olarak sinemada izlemenin bu izleyicileri kelimenin tam anlamıyla hasta etmesi.

Matt Damon'ın başrolünde olduğu film 3D sürümlerinin oldukça popüler olduğu (Çin'deki sinema salonlarının yüzde 80'i 3D uyumlu) Çin'de ilk defa bu denli bir şikayetin gelmesine neden oldu. Bu da film yapımcılarının hızlı aksiyon sahnelerinin 3D görüntülerle beyaz perdeye aktarırken bir kez daha düşünmelerini sağlayacak gibi görünüyor

Çinli sinemaseverler ve eleştirmenlerin ilettiği şikayetlere göre Jason Bourne 3D, onların gerçekten başlarını döndürmüş ve midelerini bulandırmış. Filmi 2D olarak izlemek isteyenler için ise bu mümkün olamamış, zira film sadece 3D sürümüyle gösterime girmiş.

Geçtiğimiz yıl gösterime giren ve bir adamın Dünya Ticaret Merkezi'nin iki kulesi arasına gerilen ipte yürümesini konu edinen The Walk adlı filmin 3D sürümü de birçok insanın başını gerçekten döndürmüştü.

Okuyucu Yorumları