JBL'den etkileyici kablosuz ses sistemi Flip

Kablosuz çalışan bu ses sistemi, küçük boyutuna rağmen sunduğu yüksek sesle şaşırtıyor!

Kablosuz, etkileyici ses

Kısa zaman içinde Türkiye'de satışa sunulacak olan taşınabilir ve kablosuz ses verebilen Flip, JBL'in multimedia grubuna eklenen en son ürünü. Flip, iki yüksek performanslı sürücüsü, yerleşik bass portu ve bluetooth özelliği ile güçlü ve etkileyici JBL sesini sunuyor.

Bluetooth teknolojisi ile akıllı telefonlar, tablet bilgisayarlar ve diğer müzik çalarlar için ideal bir ses çözümü sunuyor. Yatay ve dikey olarak kullanılabilen her yere kolayca sığabilen boyutu ile sırt çantanızda taşıma çantasıyla istediğiniz her yere rahatlıkla yanınızda götürebilirsiniz. Herhangi Bluetooth teknolojili cihaza kablosuz olarak bağlanabilen Flip, lion şarj edilebilir pili ile 5 saate kadar kesintisiz müzik dinlemenize imkan sağlıyor.

Dahili mikrofon ve telefon çağrılarını cevaplama butonu ile telefon görüşmelerinizi daha kolay gerçekleştirebilirsiniz. Led göstergesi ile şarj edilmesi gereken durumlarda uyarı verir. Cihaz, dijital ses işlemcisi sayesinde odayı dolduran bir ses üretiyor. Flip, boyutu ile karşılaştırıldığında şaşırtıcı bir ses sunuyor.

Okuyucu Yorumları