Jet yemek siparişine Jet Modem!

Yemeksepeti.com Kampüs'ten "Jet Sipariş" verenler, Avea'dan "Jet Modem" kazanıyor!

Jet siparişe Jet Modem!

Avea ve yemeksepeti.com'un birlikte gerçekleştirdiği "Jet Sipariş Kampanyası" kapsamında, yemeksepeti.com' un üniversite kampüslerine özel yeni hizmeti "Yemeksepeti.com Kampüs"ten 5 adet sipariş veren gençler, Avea'dan JET Modem kazanıyor!

Avea'nın yemeksepeti.com ile hayata geçirdiği yeni kampanya kapsamında, yemeksepeti.com'un üniversite kampüslerine özel sipariş platformu "Yemeksepeti.com Kampüs"ten 5 adet 10TL ve üzeri sipariş veren herkes Avea Jet Mobil Modem 1 adet faturalı Avea hattı ve 1 aylık 1GB internet paketi kazanıyor.

Marka işbirliklerine önem veren Avea'nın yalnızca telekomünikasyon sektörünün değil, diğer sektörlerin gelişmesine de katkıda bulunduğunun altını çizen Avea Ortaklık Yönetimi Direktörü Sertaç Şener şöyle devam ediyor: "Biz, Avea olarak sektörel sinerjilerin ülke ekonomisine katkısının büyük olduğunu düşünüyoruz. Telekomünikasyon sektörü, potansiyeliyle son 20 yıla damgasını vurdu ve pek çok sektörün gelişimini de tetikledi. Teknoloji kullanımının tüm sektörlerin yararına olacak şekilde yayılması, her şeyden önce ülke ekonomisine kazandırıyor. Bu nedenle, Avea olarak potansiyel işbirliklerine sıcak bakıyor, imkânlarımızdan tüm sektörlerin yararlanabilmesini arzuluyoruz."

Kimler faydalanabiliyor?

Kimler faydalanabiliyor?

Yemeksepeti.com Teknoloji Direktörü ve Kurucu Ortağı Melih Ödemiş, 2010 yılının başından bu yana yemeksepeti.com olarak önemli yeniliklere imza attıklarını belirtti: "Yemeksepeti.com Kampüs sayfaları da bu yeniliklerden biri. Öğrenciler daha ilk günden itibaren bu hizmetimize büyük ilgi gösterdiler. Avea ile gerçekleştirdiğimiz işbirliği, öğrencilere önemli bir fırsat sunduğundan dolayı bizim için çok değerli. Üstelik Kampüs hizmetimizden yalnızca öğrenciler değil, üniversite çalışanları ve öğretim görevlileri de yararlanabiliyor."

Stoklarla sınırlı olan kampanyadan yararlanmak için yemeksepeti.com'un Kampüs sayfalarından, kampüs adreslerine her biri 10TL ve üzeri tutarlarda, en az 3 saat arayla toplam 5 adet sipariş vermek yeterli oluyor.

Basın bülteninden derlenmiştir

Okuyucu Yorumları