John Wick 3 İçin Yeni Fragman Yayınlandı!

Keanu Reeves'in adeta yeniden doğduğu John Wick serisinin üçüncü filminin fragmanı yayınlandı... İçeride!

John Wick 3'den yeni fragman

Yapımcı stüdyo Lionsgate, John Wick 3 - Parabellum'un ilk fragmanını, çok kısa süre önce, 2019'un başında yayınlamıştı. Söz konusu fragman çok beğenildi, yüksek izlenme rakamlarına erişti.

Yapımcı Lionsgate, John Wick 3 - Parabellum'un yeni fragmanını da yayınladı. Lakin öncelikle Parabellum'un ne olduğuna değinmek istiyoruz. 9×19mm Parabellum , hafif silahlar için üretilen 9mm mermi çapı ve 19mm kovan uzunluğuna sahip fişeklerle çalışır.

Bu mimari silahın mermilerinin ses hızını ciddi bir farkla aşmasını sağlıyor. Bahsi geçen silah 1898 yılında geliştirildi ve 1901 yılından itibaren, Alman askerlerinin cephanesine yüklendi.

Çok sevilen Keanu Reeves'in başrolünü üstlendiği John Wick 3'te; Reeves'e, Oscar ödüllü oyuncu Halle Berry, Laurence Fishburne, Mark Dacascos, Asia Kate Dillon, Lance Reddick, Saïd Taghmaoui, Jerome Flynn, Tobias Segal, Boban Marjanovic, Anjelica Huston ve Ian McShane gibi bol ödüllü oyuncular eşlik ediyor.

Baştan uyaralım; ikinci filmi izlemeyenler, bu satırları da okumak istemeyebilir. John Wick, bir sosyopat tarafından aşırı derecede zorlanmış ve sonunda "tarafsız ve silahsız bölge" olarak nitelendirilen Continental Otel'de, sosyopat karakteri dünyadan silmişti. Maalesef Wick'in bu hamlesi Coninental Ortaklığı'nın korumasından çıktığına işaret etmişti. Dünyanın açık ara en yetenekli suikastçisinin peşine binlerce kişi düştü. Üstelik Wick'in başına konulan ödül yüzlerce milyon dolar değerinde...

John Wick - Chapter 3, 17 Mayıs 2019'da gösterime girecek. Yapımın yönetmenlik koltuğunda ise "The Crow" ve ilk iki John Wick'den tanıdığımız Chad Stahels oturacak.

Okuyucu Yorumları