Johnny Depp, Yeni Bir Filmde John McAfee'yi Oynayacak

John McAfee'nin karışık hayatı sonunda filme dönüşüyor, üstelik McAfee'yi bakın kim oynayacak...

John McAfee film oluyor!

Film hayranları bu habere sevinecek. John McAfee'nin sinematik hayatı, uyuşturucu alışkanlıkları, seks hayatı ve Belize'de aklını kaçırması beyaz perdelere yansıyacak. İşin en ilginç ve güzel kısmı ise, McAfee'yi Johnny Depp'in canlandıracak olması. Peki Oscar'a üç kez aday gösterilmiş olan ünlü oyuncu, ünlü anti-virüs ustası kadar yıpranmış görünmeyi nasıl başaracak? Büyük ihtimalle "banyo tuzu" çekerek...

İlgili haber: Emma Watson'un kişisel fotoğrafları sızdı!

Deadline yaptığı haberde Johnny Depp'in John McAfee ile ilgili bir filmde oynayacağını açıklamıştı. King of the Jungle adındaki film, Wired yazarı Joshua Davis'in McAfee'i ziyaret ettiği zamanı konu alacak. Film, McAfee'yi şirketinde yetkililerden saklanırken ve etrafını bikinili gençlerle sararken gösterecek. Kendisi ne kadar inkar da etse, film onu ayrıca uyuşturucu kullanırken de resmedecek.

Depp ise bu tarz tuhaf rolleri oynamak konusunda usta bir oyuncu. Makas Eller, Karayip Korsanları ve Sweeney Todd: Fleet Sokağının Şeytan Berberi filmlerindeki performansını bu filmde de gösterirse, McAfee hak ettiği biyografiye sahip olur.

Film hakkında henüz çok fazla bir bilgi yok. Yönetmenliği Glenn Ficarra ve John Requa paylaşırken, yazarlığı ise Scott Alexander ve Larry Karaszewski yapacak.

Wired yazarı Joshua Davis'i kimin oynayacağı açıklanmadı, ancak yönetmen Wes Anderson bu role tam yakışırdı.

Okuyucu Yorumları