JoyGame, Türkiye'de giderek büyüyor!

Türkiye'de emekleme döneminde olan çevrim içi oyun sektöründe Joygame, yükselişiyle dikkat çekiyor

Çevrim içi oyunda yeni soluk

Türkiye'de emekleme dönemindeki oyun sektörüne yeni bir soluk kazandıran ve SHR Türkiye bünyesindeki Joygame, 5 milyonu aşan aktif kullanıcısıyla 'ben buradayım' demeyi amaçlıyor. Oyun severlere kaliteli ve eksiksiz bir hizmet sunmaya çalışan marka, Türkiye'nin online oyun sektörüne yatırım yapan şirketlerden. Bilgisayar üzerinden ücretsiz giriş yapılarak oynanan oyunlar, Türkiye'de ilk kez Joy Game bünyesinde Türkçe seslendirme ile kullanıcılarına sunuluyor. Bu aşamada Joy Game de seslendirmelerden, oyunun lokalizasyonuna, oyun içi hizmetlerden, etkinliklere kadar ayrıntılara önem veriyor.

74 kişilik bir ekiple rahat, konforlu ve eğlenceli bir ortamda çalışan Joygame ekibi, gitgide büyüyen bir aile. Tüm gün oyunlarda olan ve adminlik görevi üstlenen bu ekip, oyuncularla birebir ilişkiler kurarak onları daha iyiye ve daha fazla eğlenceye teşvik ediyor.

Tüm oyunları distribütörlük sistemiyle Kore, Tayvan, Çin gibi oyun sektörünün ziyadesiyle geliştiği yerlerden alan Joygame, bu oyunlara çeşitli yenilemeler uyguluyor. Kullanıcılar oyun ortamında arkadaşlıklar edinip, sosyal çevrelerini de genişletebiliyor. Joygame'in yalnızca oyun misyonu bulunmadığını belirten SHR Şirketler Grubu Pazarlama Direktörü Ozan Aydemir ekliyor: "Sitemize giren kullanıcılar oyun oynamasalar dahi çok keyifli vakit geçirebiliyorlar. Çünkü Joygame, aynı zamanda 5 milyonu aşan kullanıcısıyla bir sosyal paylaşım sitesi. Kullanıcılarımıza online olarak konuşabildikleri, profil oluşturabildikleri, fotoğraflarını paylaşabildikleri ve daha birçok seçeneği bulunan geniş bir yelpaze sunuyoruz. Memnuniyet içeren geri dönüşler almak da bize daha fazlasını yapma şevki veriyor."

2011 yılını 4 yeni oyunla kapatacaklarını müjdeleyen Joygame, sıkı iş ortaklıklarıyla dünya basınının gündeminde de yer alıyor. Pazarlama Direktörü Ozan Aydemir konuyla ilgili olarak şu açıklamalarda bulunuyor: "Kore, Tayvan, Çin, Amerika, Almanya gibi ülkelerle olası iş ortaklıkları için görüşmelerimiz sürüyor. Joygame olarak övünerek söyleyebiliriz ki, bu görüşmelerin yüzde 85'i bu ülkelerdeki büyük oyun firmalarının istekleri ve davetleriyle görüşmelerimiz gerçekleşiyor. Bu da şirket olarak büyüdüğümüzün göstergesidir. Joygame olarak, 2010 yılını hedeflediğimizin üzerine çıkarak 3 katı ciro ile kapattık. Artık hedeflerimiz daha büyük; 2013 yılında Türkiye'nin en büyük ilk 500 şirketi arasına girmeyi hedefliyoruz ve çalışmalarımız bize gösteriyor ki bu çok da zor değil."

Basın bülteninden derlenmiştir.

Okuyucu Yorumları