Joygame, yeni oyunu RIP'le GameX'teydi

Joygame, yeni oyunu RIP'le GameX Fuarı'nda fırtına gibi esti.

Joygame, RIP'le GameX'teydi

Joygame, 4 – 7 Aralık 2014 tarihleri arasında Lütfi Kırdar Fuar Merkezi'nde gerçekleştirilen Gamex Fuarı'na yeni FPS ve E-spor oyunu RIP ile birlikte katıldı. Oyunu Kasım ayı içerisinde oyuncusuyla buluşturan Joygame, ilk büyük turnuvasını Gamex'te yaparak, toplam değeri 150 bin TL'yi bulan ödüller dağıttı. Standı ziyaret eden oyuncular hem nakit hem de birbirinden değerli bilgisayar ve oyun ekipmanlarının sahibi oldu.

Oyun dünyasının en önemli organizasyonlarından biri olan Gamex Fuarı, oyun sektörünün uluslararası lider şirketlerinin de katılımıyla bu yıl 4 – 7 Aralık 2014 tarihlerinde gerçekleştirildi. Lütfi Kırdar Kongre Merkezi'nde bu yıl 9.'sunun düzenlendiği bu fuar, Avrupa, Orta Doğu ve Afrika Bölgesi'nin en geniş kapsamlı dijital oyun etkinliği olarak dikkat çekti.

Joygame, Yeni Oyunu RIP'le Sadece E-Spor Diyor

Gamex Fuarı'na RIP oyunuyla birlikte katılım gösteren Joygame, bu yeni oyunu tüm oyun severlere tanıttı. 130 metrekare stant içerisinde Türkiye'nin en bilinen 8 e-spor takımının FPS ekipleriyle yapılacak turnuvanın sponsoru Turkcell Superonline oldu. BenQ ve Steelseries'in diğer sponsorlar olarak öne çıktığı turnuvaya, Atanet Games, Azzuro, Dark Passage, HWA Gaming, Wildfire ve Zocco's Esport Club'ın yanı sıra Wolfpack eSports bayan takımı ile katıldı.

Büyük turnuvanın yanı sıra fuara gelen oyuncular bireysel mücadelelerde bulunarak hem RIP'i denedi hem de başarılı olduklarında Steelseries'in 500 TL'lik oyun ekipmanlarının sahibi oldular. Stant içerisindeki tüm monitörler RIP'in oyuncular tarafından net şekilde oynanabilmesi için BenQ'nun son modellerinden seçilerek konumlandırıldı. BenQ ayrıca turnuvadaki MVP (En değerli oyuncu) ödülünün de sponsoru oldu.

150 Bin TL'lik Ödül Dağıtıldı

4 gün süren fuar boyunca RIP, toplam değeri 150 Bin TL'yi bulan hem nakit hem de bilgisayar ve oyun ekipmanlarını oyuncularına dağıttı. RIP'in Gamex maratonu, 60'ın üzerinde bireysel turnuva, 2 gün süren takım turnuvası, canlı yayınlar, röportajlar, hediyeler ve ünlü FPS oyuncularıyla dolu dolu geçti. 2015 Turnuva Takvimi şimdiden belli olan RIP, Gamex'ten sonra da hem online hem offline turnuvalarına devam edecek.

Okuyucu Yorumları